De populaire filmreeks Jackass heeft door de jaren heen al heel wat knettergekke stunt op hun naam weten te zetten. De mannen zoeken elke keer het gevaar weer op en daarmee kunnen wij wel stellen dat het eigenlijk gigantische idioten zijn waar we met z’n allen hard om kunnen lachen. Met deze stunts hebben ze in elk geval een flink vermogen opgebouwd. Vandaag is de trailer van de nieuwe en (helaas) allerlaatste film, Jackass 4: Forever, gelanceerd.

Jackass 4: Forever

In februari van dit jaar maken de heren voor de allerlaatste keer hun grote comeback in de bioscoop. Het wordt niet zomaar een film, maar de allergrootste Jackass-film tot nu toe, waarin¬† ze tot het uiterste gaan. Ondertussen is het ook wel weer tien jaar geleden dat we Johnny Knoxville, Steve-O en de rest gevaarlijke en idiote stunts zagen uitvoeren. Jackass 4: Forever wordt echt de allerlaatste, vertelde de vijftigjarige Johnny: “Je kunt zoveel risico’s nemen totdat er uiteindelijk iets onomkeerbaars gebeurt.” Met deze zin lijk hij nog maar eens aan te geven dat de mannen een dagje ouder zijn geworden en niet meer alle gevaren willen gaan opzoeken in de toekomst.

Met een knal eruit

Voordat de nieuwste film Jackass 4: Forever in de bioscoop komt, kunnen we eerst gaan kijken naar de nieuwste trailer die onlangs is uitgekomen. Hierin kunnen we alvast smullen van enkele beelden van weer bizarre stunts. De heren gaan er in elk geval met een knal uit, want de stunts zijn nog gekker dan ooit tevoren. Jackass 4: Forever is vanaf 14 februari te zien in de bioscoop.  Bekijk de trailer hieronder: