Corkcicle is zo’n bedrijf waar menig man blij van wordt. Het is niet gek als jij nog nooit van ze hebt gehoord, maar zij bedachten diverse toffe whiskyglazen. Zoals dit glas om ijskoud whisky te drinken en een glas om je hobby’s whisky en sigaren te combineren. Nu zijn zij terug en ditmaal met een waanzinnige duffle bag om 48 bier tegelijkertijd te koelen.

Ivanhoe Duffle Bag

Voorheen hield het bedrijf Corkcicle zich alleen bezig om één enkele drank gekoeld te houden. Nu hebben ze dé perfecte oplossing gevonden voor die momenten dat je veel bier mee moet nemen en gekoeld wilt houden. Iedereen heeft die struggle namelijk weleens meegemaakt: je hebt met je vrienden afgesproken op het strand en in plaats van de coole kikker bij een beachclub uittehangen kozen jij en je vrienden er gewoon lekker voor om je eigen dranken en eten mee te nemen. Helaas beschikte niemand over een koelbox, dus wordt het improviseren geblazen: een plastic tas met ijsklontjes. De eerste twee biertjes waren nog lekker koud, maar daarna worden ze toch al wat lauwer.. Deze tas elimineert al die problemen!

Corkcicles Ivanhoe Duffle Cooler bier koeler tas Gewoonvoorhem 3

De Ivanhoe Duffle Bag is een robuuste tas met een behoorlijke ruimte. In tegenstelling tot andere koeltassen is deze tas voorzien van hoogwaardige schuimisolatie en beschikt het over een TPU gevoerd interieur. Dit zorgt ervoor dat je dranken en etenswaren de hele dag koel blijven. Ideaal voor een dagje strand dus. Dit beest heeft ook een enorme capaciteit, zo kan het maximaal 48 blikjes bier of 24 blikjes bier en 4 flessen wijn bevatten. Kortom, deze Corkcicle Cooler heeft jou, je vrienden, je familie en zelfs willekeurige mensen die je op het strand tegenkomt voorzien van ijskoud bier. En jij hebt hem al voor 200 dollar.

Corkcicles Ivanhoe Duffle Cooler bier koeler tas Gewoonvoorhem 3

Mocht de prijs en het design nou niet helemaal jouw ding zijn, dan kun je altijd nog hier kijken op rugzak bedrukken! Wie weet vindt jij daar wel een heerlijke tassie dat bij jou past, en anders laat je hem toch bedrukken met iets wat jij vet vindt?!