Sports

Foto’s: Seizoenskaarten AZ Vrouwen straks niet aan te slepen door nieuwe aanwinst

isa dekker 4

Jonge mannen zijn vaak niet alleen supporters van het mannelijke voetbal, maar hebben ook steeds meer interesse in het vrouwenvoetbal. En laten we eerlijk zijn, dat is helemaal niet zo gek. Voetbal is en blijft voetbal, geslacht speelt geen rol. Er is een nieuwe sterspeelster bij de AZ Alkmaar Vrouwen en dit zou wel eens het seizoen kunnen worden waar je absoluut bij wilt zijn. Maak kennis met Isa Dekker.

Een nieuw licht aan de Alkmaarse voetbalhemel

Maak kennis met Isa Dekker, de nieuwste aanwinst van AZ Alkmaar Vrouwen. Deze getalenteerde speelster komt rechtstreeks over van KAA Gent. Ze heeft het Nederlandse voetbal al snel in vuur en vlam gezet. De supporters van AZ kunnen hun blijdschap nauwelijks verbergen nu Isa Dekker officieel bij het team zit. Het vooruitzicht van betere kijkcijfers en mooie wedstrijden is erg goed voor de club. En alsof dat nog niet genoeg is om je naar het stadion te lokken, heeft Dekker een contract getekend tot medio 2024, met een optie voor nog een jaar. Dus je hebt alle tijd om haar kwaliteiten een keer in het echt te bekijken.

View post on Instagram
 

Vrouwenvoetbal in Nederland

Het vrouwenvoetbal heeft in Nederland een korte maar mooie geschiedenis, met AZ Alkmaar als een van de pioniers. Het team heeft in 2007 een belangrijke rol gespeeld bij het oprichten van de Eredivisie Vrouwen. Ze hebben ook maar liefst drie keer het kampioenschap gewonnen. Maar helaas moesten zij door financiële problemen stoppen.

Na al die jaren maakt AZ Alkmaar Vrouwen haar terugkeer naar de Eredivisie, als opvolger van VV Alkmaar voor het aankomende seizoen. Ook al heeft Isa Dekker haar jeugdopleiding doorgebracht bij Ajax, de fans van AZ kunnen niet wachten om haar in hun shirt te zien spelen. En laten we niet vergeten dat de Azerion Vrouwen Eredivisie over precies één maand van start gaat.

Bekijk hieronder de mooiste foto’s van de nieuwe AZ-aanwinst Isa Dekker:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram