Entertainment

Iris Hond is de knappe dame met wie Marco Borsato een scheve schaats reed

iris hond

Misschien heb je het wel te horen gekregen laatst: Marco Borsato heeft in 2009 een ‘foutje’ gemaakt tijdens zijn huwelijk met Leontine. Hij heeft een korte affaire gehad met Iris Hond, de pianiste die speelde tijdens zijn optredens. En ondanks dat het alweer een paar jaar geleden is dat dit hele ‘foutje’ heeft plaatsgevonden en het onlangs bekend werd in de media, wordt er nog veel over gepraat.

De affaire tussen Marco Borsato en Iris Hond

Laatst pas heeft Iris Hond wat uitgebreider verteld over de kortstondige relatie die ze had met zanger Marco Borsato. Het heeft volgens haar niet lang geduurd en ging zelfs om een ‘vluchtig contact’. Echt een uitgebreide affaire met stiekeme afspraakjes en meerdere avonturen zal het dus niet geweest zijn. Wel hebben ze allebei toegegeven dat er wat is gebeurd wat niet door de beugel kon. Na die affaire hebben ze elkaar lang niet gesproken, maar konden ze elkaar nog wel in de ogen kijken. Volgens de pianiste zelf erkenden ze wat ze hadden gedaan en Marco Borsato had het er wel over gehad met Leontine.

View post on Instagram
 

Iris Hond, pianiste van formaat

Ze is pas 33 jaar oud, maar de pianiste heeft er al een heel leven op zitten. Vanaf jonge leeftijd was ze al erg muzikaal en bezig met piano spelen. Op haar elfde heeft ze zelfs al haar eerste muzikale brief geschreven, aan een vriendinnetje dat aan een auto-ongeluk overleed. In haar twintiger jaren gaf ze al veel concerten in allerlei stijlen en schreef ze al veel eigen muziek. In 2012 kwam haar eerste album uit en in 2016 en 2020 volgden er nog meer.

View post on Instagram
 

Met haar eigen Iris Hond Foundation betekent ze ook nog eens heel veel voor de maatschappij. Het begon allemaal toen ze in 2005 een kerstdiner thuis hield voor een aantal daklozen. Dat groeide verder tot een jaarlijks evenement voor 500 dak- en thuislozen waar ze voor speelt. Ook speelt ze zo’n twee keer per maand voor mensen in een bijzondere situatie. Een vrouw met een goed hart, en de beste bedoelingen.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram