Entertainment

Maak kennis met Iris Badji, de nieuwe vlam van Donny Roelvink

iris badji

Volgens het doorgaans goed ingevoerde Reality heeft Donny Roelvink een nieuwe vriendin aan de haak geslagen. Wie het is? Naar verluidt gaat het om de knappe Iris Badji.

Cupido schiet weer raak bij Donny Roelvink

Waar Donny Roelvink eerst als een blok voor Janice Blok viel, bleek zij later toch een blok aan zijn been: de twee zetten in oktober 2021 een punt achter hun relatie. Nu lijkt Cupido weer raak te hebben geschoten bij de Roelvink-telg. Op Instagram plaatsten zowel Donny Roelvink als zijn mogelijk nieuwe vriendin Iris Badji een foto van een gezellig diner in een restaurant. Het toeval wil dat beiden op hetzelfde moment in hetzelfde restaurant zaten. Was het een diner voor twee?

Wie is Iris Badji, de mogelijk nieuwe vriendin van Donny Roelvink?

Helaas voor ons houdt Iris Badji niet van pottenkijkers en is haar Instagram afgeschermd voor de buitenwereld. Gelukkig valt na goed zoeken wel wat op te makken uit haar Facebook-profiel: de brunette is woonachtig in Amsterdam en studeert aan de Universiteit van Amsterdam. Beauty and the brains dus. Verder heeft de 21-jarige Iris Badji een rookgordijn opgetrokken en is er weinig over de mogelijk nieuwe vriendin van Donny Roelvink te vinden. Eén ding staat in elk geval vast: Donny heeft een uitstekende smaak.

Meer zien van de knappe, mogelijk nieuwe vriendin van Donny Roelvink? Ga dan naar Reality.nl.