Gear

Met dit insectenpistool is geen vlieg veilig in jouw huis

insctenpistool

Heb je ook zo’n last van vliegen en muggen? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Maak kennis met de Bugbuster zoutgeweer. Dit is de beste gadget voor ongediertebestrijding. Hiermee schiet je vliegen en muggen aan stukken met gewoon keukenzout. Klinkt interessant, toch?

Vliegen en muggen op de vlucht voor insectenpistool

Met de Bugbuster in je hand voel je je als een echte jager, klaar om elke vlieg en mug te grazen te nemen. Het geweer schiet keukenzout met veel kracht, waardoor de insecten snel en effectief worden uitgeschakeld. En maak je geen zorgen, het zout is schoon en niet giftig. Het laat dus geen rommel of bloedvlekken achter op de muren. Zo houd je je huis netjes en hygiënisch!

Dit apparaat heeft veel meer te bieden dan alleen vliegen en muggen bestrijden. Het Bugbuster zoutgeweer heeft zowel richtmiddelen als een laserpointer, waardoor je altijd nauwkeurig kunt mikken. Bovendien heeft het een ingebouwde zaklamp, perfect voor in de nacht.

Om ervoor te zorgen dat je altijd klaar bent voor de strijd, wordt de Bugbuster geleverd met 3 AAA-batterijen. En als je je afvraagt hoeveel je met één lading zout kunt schieten; ongeveer 80 kills! Het is dus een waardevolle maat in je gevecht tegen insectenplagen.

Onderhoud en gebruikstips

Onderhoud van het apparaat is erg belangrijk. Gebruik een compressor om zoutresten te verwijderen en houd de interne mechanismen gesmeerd met olie of siliconenspray. Een handige tip: trek de schuif naar achteren om het mechanisme bloot te leggen voor schoonmaak en smering. Wees voorzichtig tijdens het gebruik, want veiligheid staat voorop!

Onthoud dat de Bugbuster een geweldig hulpmiddel is voor het bestrijden van verschillende soorten insecten. Van vliegen op het plafond tot muggen in de hoeken en zelfs irritante vliegen op ramen – met slechts een snufje zout per schot zorg je voor een effectieve kill.

Interesse? Ga dan hier naar AliExpress voor een insectenpistool. Voor 78,98 euro is ‘ie van jou!