Ali B is nog altijd vaak in de sportschool te vinden om zijn sixpack te onderhouden. Dat laat hij ook maar al te graag zien op Instagram en zelfs op tv. Bekijk hier de indrukwekkende transformatie van Ali B.

Ali B showt indrukwekkende transformatie

Kennen we nog die Ali B van ‘Leipe Mocro Flavour’? Dat hij daar staat te rappen met zijn buikje. Ja, dat is dus niet meer. Hij is dit jaar hard aan het trainen en showde al vaker trots zijn transformatie op Instagram. De rapper heeft een sixpack waar menig man jaloers op kan zijn. Maar het is waarschijnlijk niet alleen trainen, trainen, trainen geweest. Ali heeft ook goed op zijn voeding moeten letten. In augustus plaatste hij deze foto op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec)

Anouk levert feedback op zijn progressie

Ja, dat is niet verkeerd. Maar daar blijft het niet bij. Ali B bleef doorgaan met zijn goede levensstijl. Veel trainen en goed eten. Dat betaalt zich uit. Afgelopen week showde hij zijn sixpack nogmaals tijdens een aflevering van ‘The Voice of Holland’. Het ziet er nog steeds goed uit. Ook over deze onthulling waren veel positieve reacties, al kon Anouk erom lachen. “Ali, je had meer taille moeten hebben! Je bent een blokje met hangende schouders… je borstspieren zijn niet genoeg en je schouders zijn niet genoeg getraind!” Ach, ze zal er wel verstand van hebben hè…

tvoh-ali-fitness-buikspieren tvoh-anouk-ali

Al met al een indrukwekkende prestatie als je kijkt naar waar hij vandaan komt. Op deze leeftijd zo het roer omgooien, is best knap. Daarom kunnen wij alleen maar ‘chapeau’ zeggen voor de transformatie van Ali B. Hij is overigens niet de enige BN’er die van zijn buikje wist af te komen. Onze eigen André Hazes heeft het ook goed voor elkaar, lekker bezig!