Other

In Delft heb je een indoorbaan om hakbijlen te werpen

We kennen ze zo onderhand wel, al die “mannenuitjes”, paintballen, karten of zelfs auto’s volledig aan gort slaan. Maar deze vrij nieuwe brute activiteit mag zeker niet aan dat lijstje ontbreken.

Haal het oermens in je naar boven

In Delft heb je de allereerste Urban Axe Throwing-vestiging van Nederland. Het is niets minder dan het lijkt, wanneer je hoort over hakbijl-werpen. In Nederland liepen we een tijdje achter de feiten aan, maar de hype begint hier nu ook aardig aan te slaan. Voel je adrenaline stijgen, zodra jij dat malse bijltje in de bullseye gooit.

Watch on YouTube

Oprichters Sanne Post en Gijs Geers zijn ervan overtuigd dat er ook in Nederland geïnteresseerden zullen zijn om hun agressie er eens flink uit te gooien. En niet alleen dat, want het is natuurlijk ook gewoon een ontzettend vette sport. Des te dichter je bij de bullseye werpt, des te meer punten je verdient. Alles wordt alleen maar beter wanneer je kunt winnen.

“Bowlen en darten kennen we inmiddels wel. Tijdens onze reizen kwamen wij in aanraking met indoor bijlwerpen en we wisten het meteen: dit is dé nieuwe hit voor groepen,” aldus Geers.

Urban Axe Throwing is te vinden op de Wateringsevest te Delft.

Bron: AD