Met EZ-Ice kun je thuis in slechts één uur een ijsbaan bouwen. Het is een eenvoudig herbruikbaar systeem dat alles bevat wat je nodig hebt, behalve het water en temperaturen onder nul.

Dankzij het modulaire ontwerp van de wanden kan een aanschaf van de baan perfect op wens of gebruik worden afgestemd – deze is overigens op alle soorten oppervlakken te plaatsen: tennisbanen, beton, bestrating of bevroren grond.

Ijsplezier

Steunbeugels en een bandsysteem bieden de spanning om alles op zijn plaats te houden totdat het water bevriest en de muren zijn sterk genoeg om je zwaarste slapshots te weerstaan – de slapshot is een scorings- en passtechniek. Er is vast wel iemand die jij warm kunt maken voor een potje ijshockey, schaatsen of menselijk sjoelen! En voor €1500,- euro kun je er al eentje van (4,5m bij 9m) uit Amerika laten overvliegen!

Mocht je nou heel veel ijsfanaten blij willen maken, dan hopen wij dat je nog ergens €6.800,- hebt liggen voor een XXL ijsbaan van 18m bij 30m. Om professioneel te gaan heb je een baan van 25m bij 61m nodig, kost je trouwens maar €13.000,-! Check anders zelf het gehele assortiment, terwijl je stiekem hoopt dat de winter in west Europa genadeloos zal toeslaan.