Entertainment

Deze Rotterdamse woning met garage in de woonkamer staat nu te koop op Funda

Zeg eens eerlijk. Als je net een nieuwe auto hebt gekocht, dan kun je niet stoppen met ernaar staren. Je zou ‘m het liefst in de woonkamer willen zetten. In dit Rotterdamse huis is dat geen probleem. Hier zit namelijk de garage pal aan de woonkamer. Zo kun je uren genieten van je auto, terwijl je languit ligt op de bank!

Parkeer je auto in de woonkamer

Je nieuwe auto wil je niet buiten in de regen, kou en stof laten staan. Die wil je binnen zetten! Een garage is dan ook een must-have in je volgende huis. Wat is er nou beter dan een garage in je woonkamer? Je loopt zo vanuit je auto naar de bank en kan na een lange werkdag meteen gestrekt op de bank vallen. Ideaal!

Huis met garage in de woonkamer

In het Noorden van Rotterdam staat nu een huis te koop waar de garage min of meer in de woonkamer zit. Je rijdt de auto naar binnen en parkeert ‘m letterlijk in de woonkamer. Er is overigens ook geen andere voordeur. Je komt binnen in de garage en loopt zo door naar de woonkamer die onlangs nog volledig is opgeknapt. Een prima huisje lijkt ons, toch?

Betere kunst bestaat niet

Er is geen betere kunst dan je hard verdiende auto. Heb jij ff geluk dat je vanaf de bank naar je bolide kunt staren! Tussen de woonkamer en garage zit enkel een grote glaspartij. Zo heb je altijd je auto in het vizier. Veel beter dan een schilderij of een beeld ter decoratie.

Dat wordt even flink de portemonnee trekken

Het enige probleem is de vraagprijs. Dit huis met de garage in de woonkamer heeft een prijskaartje van 525.000 euro. Dat is lang niet voor iedereen betaalbaar. In 2020 is het pand nog volledig gerenoveerd waardoor het nu een moderne, maar toch knusse uitstraling heeft. Boodschappen uitladen was nog nooit zo makkelijk! We raden je wel aan om een andere auto te kopen dan de simpele Volkswagen op de foto’s. Interesse of meer weten over het huis? Check de Funda-pagina.