Other

Met de stijvolle M.A.DI. kun je voor 28.000 euro overal ter wereld wonen

Madi huis constructie

Snellere bouwtijden, lagere kosten en Eco-vriendelijke constructies – Er zijn al veel voordelen aan geprefabriceerde huizen, maar dit stijlvolle Italiaanse M.A.DI. House voegt ook nog eens aardbevingsbestendig toe aan de mix. Het is een van de meest revolutionaire huisvestingsoplossingen die momenteel op de markt is.

Het creëert gezellige en veilige plaatsen die volledig kunnen worden aangepast aan de wensen en behoeften. Terwijl de installatie in één dag kan worden voltooid – het duurt 6/7 uur met drie werknemers.

Watch on YouTube

M.A.DI.

M.A.DI. (modulo abitativo dispiegabile) is een uitvouwbare modulaire wooneenheid. Het combineert de belangrijkste kenmerken van een comfortabel huis: innovatie en technologie, gezonde ruimtes omgeven door warm en milieuvriendelijk hout. Dit product is milieuvriendelijk, modulair, verwijderbaar, veilig en gezellig. Een constructie zonder enige impact op het milieu die de wensen van deze tijd weerspiegelt, waarin alles voortdurend verandert en evolueert.

Het huis komt als een aantrekkelijk a-frame ontwerp. Volledig vouwbaar en heeft door de structuur geen fundering nodig – slechts een vlak oppervlak – waardoor het ideaal is voor (tijdelijke) huisvesting. Indien nodig wordt de verankering verzekerd door een nieuw innovatief systeem met een paalfundering.

Modules

Het wordt geleverd in drie maten die volledig kunnen worden aangepast met opties voor zonnepanelen en grijswatersystemen. Standaard zijn de gebouwen op het gebied van energieverbruik energieklasse B, maar op verzoek kunnen ze gemakkelijk een klasse A en A ++ worden. Door de beschikbaarheid van modules van verschillende groottes en de mogelijkheid ze naast elkaar te plaatsen, zowel zijdelings als in de diepte, kunnen waardevolle agglomeraties worden gecreëerd. Beginnend van 27 tot 84 vierkante meter!

Door de opvouwtechniek en bouwconstructie is de M.A.DI. ook aantrekkelijk voor het opzetten van tijdelijke dorpen en het gebruik voor sport, beurzen en eerste hulp bij natuurrampen. Als het niet op voorraad is, duurt het echter 30/40 werkdagen na de bestelling. Dus hoeveel haast heb jij?