Je kent het wel: na een lange dag reizen kom je aan in het hotel, moet je helemaal naar de dertiende verdieping. Daar heeft toch niemand zin in? De oplossing is dichterbij dan je denkt. In een hotel in Frankfurt kunnen gasten met de auto naar hun kamer rijden.

Slapen met uitzicht op je auto

Je nieuwe auto wil je niet in een krappe garage neer moeten zetten of zelfs op straat. Die wil je gewoon altijd in het zicht kunnen houden. Wat is er nou beter dan een parkeerplek naast je hotelkamer? Je hoeft niet met de bagage te sjouwen door de lobby, maar kan na een lange dag reizen kun jij je zo gestrekt op bed laten vallen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door b’mine Frankfurt (@bminefrankfurt)

Hotel in Frankfurt

In het b’mine Hotel op de luchthaven van Frankfurt gaan de gasten met een speciale lift voor hun auto direct richting de hotelkamer. Een woongebouw in Berlijn diende als inspiratie voor de zogenoemde ‘Car Loft’-kamers. Goed nieuws als Frankfurt niet helemaal je stad is. Naast de locatie in Frankfurt komt er ook zo’n hotel in Düsseldorf. De opening staat gepland voor later dit jaar.

Genoeg luxe in hotelkamer

In totaal zijn er veertig Car Loft-kamers, die voorzien zijn van allerlei luxe. “Inchecken is eenvoudig via de app van het hotel. De toegangsgegevens voor de lift, die alleen op jouw eigen kamer stopt, worden naar de smartphone gestuurd.”, vertelt hotelmanager Andreas Spitzner. Daarnaast zijn er ook oplaadpunten elektrische auto’s in de kamers. En de drive-in woning trekt natuurlijk niet alleen de aandacht met oplaadpunten. Zo beschik je over een eigen espressomachine, luxe badkamer, ruim terras, high-speed wifi en een 49-inch smart-tv.  Deze kamers boek je buiten het hoogseizoen om voor ongeveer 185 euro.