The Texas Chain Saw Massacre is een klassieker in het horrorfilm-genre. De film uit 1974 is een grondlegger van moderne horrorfilms en er zijn meerdere remakes, sequels en prequels op gemaakt. Het horror-imperium van deze film breidt steeds verder uit en dat gebeurt nu op een bijzondere manier. Je kunt namelijk overnachten in het huis waar de opnames van de film hebben plaatsgevonden. Herbeleef dit gruwelijke verhaal, maar dan net iets realistischer dan de film van 46 jaar oud.

Leatherface op bezoek

Ken je het verhaal nog? Sally, Jerry, Franklin, Pam en Kirk zijn op weg naar het graf van de grootvader van Sally en Jerry. Onderweg nemen ze een vreemde lifter mee, die ze weer afschudden. Maar helaas helaas, autopech dwingt hen te verblijven op een plek waar ze niet willen. Hier maken ze kennis met de angstaanjagende Leatherface, die mensenhuid draagt. Met een kettingzaag is hij en zijn familie erop uit om de groep veel leed aan te doen. Sally wordt ontvoerd en de situatie wordt enger en enger…

texas chain saw massacre

Althans, als we nu naar de originele film kijken is de kwaliteit lichtelijk lachwekkend. Met alle vervolgfilms is de kwaliteit wel beter geworden en is het verhaal van de Texas Chain Saw Massacre alleen maar populairder geworden.

Een nachtje slapen in het gevaar

De mensen van On Set Cinema komen met de nieuwste ervaring. De filmopnames waren destijds in Kingsland, Texas. Op deze spooklocatie kun je nu een overnachting boeken. Je slaapplek is dus daar bij het befaamde tankstation waar de hoofdrolspelers voor het eerst de angstaanjagende Chainsaw in de ogen kijken.

Er zijn twee soorten deals te maken. Ga je voor een ‘gewone’ overnachting, dan huur je één van de cabins op het erf bij het tankstation. Hier kun je in de woonkamer de hele serie van de Texas Chain Saw Massacre – films kijken en tot diep in de nacht zitten bibberen. Dit kost je 129 dollar per nacht.

Wil je het écht groots en eng aanpakken, hou dan goed de events in de gaten die er op het erf worden georganiseerd. Eens in de zoveel tijd staat een heel weekend in het teken van de horrorfilm. Alleen de mensen die echt stevig in de schoenen staan kunnen dan een overnachting boeken. Dit kost je 475 dollar, maar daarvoor heb je niet alleen het huisje ter beschikking, ook worden de films groot afgespeeld en zijn er verschillende games te spelen. Geheel binnen thema uiteraard.