Het was weer een Formule 1 weekend vol spektakel. Max Verstappen en Lewis Hamilton crashten samen in de grand prix op het circuit van Monza. Kort na de pitstop van de Brit kwamen ze in botsing, waarna beiden samen de baan verlieten en de auto’s in elkaar verstrengeld waren. De lachende derde was de Australiër Daniel Ricciardo, die er met de winst vandoor ging. De oplettende kijker zag dat het horloge van Daniel Ricciardo bij de huldiging bijzonder dik én exclusief was.

Dit is het dikke horloge van Daniel Ricciardo tijdens de GP van Italië

Het horloge van Daniel Ricciardo is een dikke, niet-voor-verkoop Richard Mille RM 67-02 in de toepasselijke kleuren van McClaren. De bruggen van de skeleton wijzerplaat zijn oranje gekleurd met bijpassende oranje rubberen band. De kast is gemaakt van zwart kwarts en carbon TPT en weegt slechts 32 gram. Het klokje is met een dikte van 7,8 millimeter op z’n zachtst gezegd flinterdun te noemen, waardoor het horloge echt comfortabel om de pols zit.

Niet te koop

Het horloge van Daniel Ricciardo is niet te koop en wordt alleen gedragen door de crème de la crème van topsportland. Het horloge is zo gebouwd dat het de meest extreme omstandigheden zonder enige problemen kan doorstaan. Dat maakt het dan ook dat we de RM 67-02 om de pols van skiër Alexis Pinturault zien en is er een variant voor vijfvoudig wereldkampioen rally Sébastien Ogier. Voor topsporters biedt dit horloge uitkomst, omdat de band zeer elastisch is en de contouren van de pols volgt. Dit en het lichte gewicht zorgen ervoor dat het voor de drager lijkt of het horloge er niet is.

Hoewel de klok niet te koop is, zal de prijs van het horloge van Daniel Ricciardo naar alle waarschijnlijkheid van het allerhoogste niveau zijn. Vermoedelijk komt ‘ie dicht in de buurt van de prijs van het horloge van Max Verstappen.