Gisteravond is Ali B bestolen van zijn horloge nadat hij werd opgewacht in zijn woonstraat. De overval ging om een duur Rolex horloge. Ali zegt zelf gezond en wel te zijn.

Peperduur horloge van Ali B gestolen

Eergisteravond vertelde Ali B nog vol trots over zijn nieuwe klokje bij de talkshow Op1. “Ik heb een klokje. Daar ben ik trots op en daar ben ik blij mee. Een duur klokje.” Letterlijk een dag erna wordt de rapper beroofd. Dan rijst de vraag: is het wel verstandig om over je waardevolle spullen te praten in de media? Dit soort overvallen gebeuren namelijk wel vaker nadat rappers/BN’ers pronken met waardevolle horloges.

Pers razendsnel aanwezig

Na de overval was de pers er als de kippen bij om verslag te doen. Ali B heeft met niemand gepraat en heeft zelf snel een video geplaatst op Instagram waarin hij uitlegt dat het goed met hem gaat en dat hem niks in aangedaan. “De mensen wilden wat hebben en ik heb dat aan hen gegeven, omdat ik denk: ja, hoe eerder je het geeft, hoe eerder je er van af bent.”

Ali B vertelt dat hij de roof eigenlijk al wel zal aankomen. Een aantal weken geleden vertelde hij in de talkshow van Johnny de Mol dat hij af en toe een extra rondje rijdt als hij iets verdachts ziet in de straat. “Ik kijk wel uit. Ik heb ook een dikke klok en als ik rij en ik weet dat de gevolgen zijn dat ik misschien te vinden ben… Ik heb wel eens gewoon mensen in de buurt bij mij zien rijden die er niet horen en dan ga ik wel zelf even kijken wat ze komen doen ofzo, snap je?”

Dit is het gestolen horloge van Ali B

Nu rijst de vraag: om welk horloge gaat het dan precies? Hoewel Ali B hier zelf verder geen uitsluitsel geeft om welk model het precies gaat, vertelt hij tussen neus en lippen door dat het gaat om een platina Rolex. “Rappers kijken ernaar en denken: shit”, zei Ali B ooit zelf over het horloge in een interview met Het Parool. Nu maar hopen dat de daders snel gepakt worden en Ali B zijn horloge snel weer terugziet.