Ervan uitgaande dat je Black Mirror hebt gezien, of het filmpje waarin een robothond de deur opent voor een ander, hebben we zowel goed als slecht nieuws voor je! Het goede nieuws is dat 100 van deze robothonden van Boston Dynamics in 2019 de verkoop in gaan, en het slechte nieuws is dat deze honden waarschijnlijk ooit de wereld over zullen nemen.

Pre-productie

Er zijn inmiddels 10 eenheden van de intelligente robothond (SpotMini) geproduceerd, maar deze zijn nog niet afgericht voor de consument. Het is nog niet duidelijk wie de robots kan kopen en de prijs moet ook nog worden onthuld. Desalniettemin is dit geweldig nieuws voor iedereen die een hond wil hebben, zonder er ook de lasten bij te nemen. Denken aan uitlaten in de regen, voer of med-kosten, haar en kwijl! Tenzij..

Black Mirror

“Metalhead” is de vijfde aflevering van het vierde seizoen van de anthologieseries Black Mirror. Het is de enige Black Mirror-aflevering die volledig in zwart-wit is gefilmd en de belichaming volgt van Bella (Maxine Peake). Bella probeert hier te vluchten van robotachtige “honden” na de onverklaarbare uitroeing van de mensheid. Logischerwijs zijn de “honden” geïnspireerd door de robothonden van Boston Dynamics.