Entertainment

Hollywood-actrice Ashley Benson deelt pikante foto op Instagram

Ashley Benson

De Amerikaanse actrice Ashley Benson was weer in volle glorie te zien op haar Instagram. Dit keer stond ze naast een hamburger, maar volgens ons is dat absoluut niet het lekkerste wat op de foto te zien was. Vergeten wie zij is? Geen probleem. Wij frissen je geheugen wel weer even op.

Ashley Benson

Ze is 31 jaar oud en heeft in deze korte tijd al een goede carrière opgebouwd. Ze is misschien nog geen Kim Kardashian, maar ze is hard op weg. Ze is al sinds 2002 voor de camera te zien en dat begon bij kleine bijrolletjes. Binnen twee jaar werd ze opgemerkt en kreeg ze een hoofdrol in een serie. Ze werd Abigail Deveraux in Days of Our Lives. Na hier zo’n drie jaar te hebben gezeten heeft ze een aantal rollen gespeeld in andere series, maar haar echte hit moest nog komen. Toen kwam Pretty Little Liars voorbij en dat was de jackpot voor Ashley.

View post on Instagram
 

Inmiddels kan je dus wel zeggen dat ze het heeft gemaakt. Fame gaat vaak gepaard met veel Insta-volgers, dat is ook bij haar terug te zien. Zij heeft maar liefst 21.7 miljoen volgers op de teller. Deze mensen trakteerde zij op een spannende foto. Ze was voorovergebogen te zien naast, zoals we al zeiden, een hamburger. Zo laat Ashley Benson haar dieet zien terwijl ze met een strak lichaam op de foto staat. Wij kijken in ieder geval met veel plezier naar deze foto en zijn benieuwd hoe haar carrier zich zal ontvouwen, want het is een bloedmooie vrouw.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

View post on Instagram