Het lijkt haast wel een trend de hoeveelheid hypercars die uit worden gebracht, maar nooit het daglicht bereiken. Toch willen we het jullie niet ontnemen om deze schoonheden beter te bekijken. Deze bolides zijn ook gewoon schitterend om te bewonderen, maar deze Maguari HS1 GTC is toch echt wel de absolute parel onder de hypercars.

Maguari HS1

Deze hypercar is het nieuwe paradepaardje van Hispano-Suiza. De naam van dit monster is Maguari en hij levert 1.085 pk en 1.050 Nm koppel. Dit vermogen komt uit een 5.2-liter V10-motor die ondersteunt worden door twee turbo’s en twee elektrische compressors. Hij tikt de 100 km/u aan in slechts 2,8 seconden en zijn pieksnelheid ligt op de 380 km/u. Er zullen slechts 300 exemplaren van deze droombolide de garage verlaten en die gaan zeker niet voor een habbekrats de deur uit. Wie de trotse eigenaar van dit monster wilt worden zal 2.2 miljoen euro moeten ophoesten.

Hispano Suiza Maguari HS1 GTC Hypercar Gewoonvoorhem 1 Hispano Suiza Maguari HS1 GTC Hypercar Gewoonvoorhem 5 Hispano Suiza Maguari HS1 GTC Hypercar Gewoonvoorhem 2 Hispano Suiza Maguari HS1 GTC Hypercar Gewoonvoorhem 4 Hispano Suiza Maguari HS1 GTC Hypercar Gewoonvoorhem 3