Er is iets met de mens en heuvels, zo bewees het Barbie Jeep Downhill Racing al eens eerder. Nu hebben we weer wat moois voor je gevonden. We weten nog niet of we het in het rijtje Extreme Sports hoort, het rijtje I-want-to-kill-my-bike-Sports of beiden, maar wellicht kun jij zelf een oordeel vellen!

Maak je op voor de meeste stijle helling ter wereld, stuiterende fietsen en zinderende bijna-dood-ervaringen! Dit is een compilatie van de beste crashes op de 19e editie van ’s werelds zwaarste en moeilijkste Enduro Hillclimbing Race in Andler-Schönberg (België).

Nu jij nog?

We zouden wat hoogtepuntjes met je kunnen doornemen, zoals de tiener die z’n leven waagt op deze stijle helling, maar eigenlijk zijn ze allemaal het kijken waard! Wees gerust, er is niemand serieus gewond geraakt of verongelukt! Het pijnlijkste is gewoon om te zien hoe al die dirtbikes weer de afgrond in kelderen..

Ben of ken jij toevallig iemand die hier sowieso in zal gloriëren, zoals de held op 4 minuut 30? Laat het ons of diegene dan weten!