Bij een lange reis gebeurt het vaak genoeg: de bijrijder die in slaap valt en de bestuurder alleen laat met de weg. Als je lang in de auto zit is de truc altijd om wakker te blijven en elkaar scherp te houden. Maar dat wil niet altijd lukken. Soms is het juist de bedoeling dat de bijrijder even slaapt, zodat die weer fris achter het stuur kan kruipen daarna. Maar deze vrouw wilde een grap uithalen met haar slapende man, door een foto te maken en een hilarische Photoshop challenge te houden. Wat heeft haar man allemaal gemist?

Een hilarische Photoshop challenge ontploft

Omdat het niet de eerste keer was dat ze een slapende partner in de auto had, was het tijd voor actie. Op Facebook plaatste Sharea Overman een bericht in een Facebookgroep. Hierin vertelt ze dat haar man naast haar in slaap was gevallen in de auto. Ze heeft er een foto van gemaakt en roept mensen op om die foto op zo’n manier te Photoshoppen dat je door het raampje iets heel anders ziet dan de saaie achtergrond op de originele foto. Dit heeft geleid tot hilarische Photoshop waar de gekste plekken en gebeurtenissen op te zien zijn. Hierdoor kon ze zeggen wat haar man Nate zogenaamd gemist zou hebben.

hilarische photoshop

Van een UFO tot een zoen

De resultaten van deze oproep zijn erg uiteenlopend. Ze is er namelijk viral mee gegaan, wat betekent dat veel mensen met een creatief brein en de kunst van hilarische Photoshop ermee aan de slag gingen. Nate werd naast een dinosaurus, een olifant en zombies gezet. Maar ook een ufo en een zoen van verschillende bekende personen zijn te zien tussen de mooiste Photoshop resultaten.

hilarische photoshop

Zelf had Sharea Overman totaal niet verwacht dat haar oproep tot zó ver over de wereld zou reiken. Toch zijn er zijn tientallen, zo niet honderden reacties op gekomen. Hierdoor heeft ze al een interview met CNN gehad en verschijnt ze met haar hilarische Photoshop plaatjes in allerlei media. De resultaten zijn daar ook een prima reden toe.

hilarische photoshop

hilarische photoshop