Vergeet alles wat je weet over een High-Tea. Vandaag laten we jullie de ultieme mannelijke High-Tea zien. De High-Frikandel. Dit wordt dé manier om bij te praten met je vrienden. Onder het genot van een goedgevulde frikandel komen de beste gesprekken naar boven.

High-Frikandel

Wat is een High-Frikandel? Nou het is niks anders dan een High-Tea, maar dan in een frikandel-vorm. Je vult de frikandel met heerlijke dingen en je eet het samen met je vrienden op. Klinkt geweldig toch? Dat vonden wij ook. Hier zie je de ideale frikandel-gerechten voor jou volgende High-Frikandel.

Bugles frikandel

Ooit gedacht aan een Bugles-frikandel? Nee, vast niet. Het kan best lekker zijn. Vul je frikandel met wat Bugles, basilicum en je favoriete kruiden. Voeg er op het laatst nog een beetje dipsaus aan toe en klaar is kees. Een heerlijke Bugles frikandel.

High-Frikandel

Saté frikandel

Misschien iets voor de hand liggender bij een High-Frikandel is een Saté frikandel. Dit frikandel-gerecht maak je klaar door je frikandel te vullen met wat sla en komkommer. Vervolgens doe je er satésaus overheen en eindig met wat gebakken uitjes. Eet smakelijk!

Frikandelgerecht

Big Mac frikandel

Het volgende frikandel-gerecht in het lijstje voor de High-Frikandel is de Big Mac-frikandel. Hierdoor wordt je frikandel in een paar stappen een Big Mac. Hoe dan? Nou, voeg ten eerste wat sla en komkommer toe aan je frikandel. Eindig met wat Big Mac saus en smaakversterkers. En voilà, daar is jouw eigen gemaakte Big Mac-frikandel.

High-Frikandel

Kapsalon frikandel

Ook de kapsalon frikandel is één van de frikandelgerechten die niet mag ontbreken op je volgende High-Frikandel. Wat je moet doen om de kapsalon frikandel te maken is het volgende: Gooi wat sla, tomaat, komkommer en eventueel wat döner of shoarma in je frikandel. Gooi er daarna wat kaas overheen en eindig met wat chili- en knoflooksaus. Zo heb je in een paar stappen een kapsalon frikandel. Smullen maar!

Frikandelgerecht

In de video hieronder zie je hoe de frikandellen er uiteindelijk uit komen te zien. Je vindt er ook nog de Mexicaanse en Caprese frikandel. Deze frikandel-gerechten zijn echt het proberen waard in je volgende High-Frikandel.