Entertainment

‘Koning’ Louis van Gaals vermogen is om van te juichen

vermogen louis van gaal

Louis van Gaal, wie kent 'm niet? Het wereldwijde icoon is groot geworden als voetballer, maar vooral als trainer. Zo heeft hij onder meer FC Barcelona, het Nederlands Elftal en Manchester United getraind. Daarmee heeft hij enorm veel geld verdiend. Hier lees je alles over het vermogen van Louis van Gaal.

Indrukwekkende carrière van Louis van Gaal

Als voetballer heeft hij onder andere voor Ajax, Telstar, AZ, Royal Antwerp en Sparta Rotterdam gespeeld. Niet slecht, maar als trainer heeft hij wel een iets beter CV. Louis van Gaal heeft namelijk clubs als FC Barcelona (2x), Ajax, AZ, Bayern München, het Nederlands Elftal (3x) én Manchester United getraind. Momenteel staat hij voor de derde keer aan het roer van het Nederlands elftal. De 72-jarige Nederlander heeft met die grote clubs achter zijn naam een aardig vermogen bij elkaar verdiend. Hieronder lees je wat het vermogen van Louis van Gaal is.

Wat is het vermogen van Louis van Gaal?

Dat hij best aardig verdiende, zien we wel aan de cijfers van zijn laatste contract. Bij Machester United verdiende Van Gaal 7 miljoen pond per seizoen. In het contract was ook een ontslagclausule opgenomen van maar liefst 5 miljoen pond. Als bondscoach verdiende hij 1,2 miljoen euro op jaarbasis. Tel uit je winst. Alles bij elkaar geteld schat zakenblad Quote het vermogen van Louis van Gaal op een dikke 47 miljoen euro. Daar doet hij veel leuke dingen mee. Hij houdt er namelijk van om te investeren in vastgoed. Zo heeft hij een aantal pandjes in Nederland, maar ook dit appartement in Portugal is van Louis van Gaal. In het filmpje hieronder kom je alles te weten over het vastgoedimperium van Louis van Gaal.

Watch on YouTube