Entertainment

Het vermogen van Belgische grappenmaker Philippe Geubels

vermogen van Philippe Geubels

Misschien wel de bekendste grappenmaker van onze zuiderburen. Met zijn uniek stem en hilarische grappen moeten wij altijd om hem lachen. Het leven als cabaretier gaat hem goed af. Philippe is inmiddels al miljonair. Dit is het vermogen van Philippe Geubels.

Plankenkoorts BV van Philippe Geubels

Met zijn vele shows en tv-optredens harkt hij het nodige geld binnen. Naast komedian werkt de man tegenwoordig ook als (stem)acteur en presentator. Zo is hij onder andere te zien is de tv-serie’s ‘Geubels en de Hollanders’ en ‘Taboe’. Mede door zijn exclusieve contracten met VRT in België en RTL in Nederland had zijn Vennootschap Plankenkoorts in 2018 een nettowinst van maar liefst 1 miljoen euro en in 2019 een winst van ruim 700.000 euro. Helemaal niet verkeerd!

View post on Instagram
 

Het vermogen van Philippe Geubels

De Vennootschap Plankenkoorts vertegenwoordigt inmiddels al vier dochterondernemingen, waaronder de Nederlandse BV Pleinvrees. Het totale eigen vermogen van Philippe Geubels ligt inmiddels op een mooie 3,7 miljoen euro.

View post on Instagram
 

Philippe Geubels is lekker bezig

De Belg is lekker dus lekker bezig. Onze verwachting is dat het vermogen van Philippe Geubels de aankomende tijd nog wel flink gaat stijgen. Hij is de komende jaren nog vaker op de tv te zien en hij reist met zijn shows door alle theaters in Nederland en België. Wij kunnen alleen maar respect hebben voor deze cabaretier, wát een vermogen heeft deze man bij elkaar verdiend. Omdat we geen genoeg van hem kunnen krijgen hebben we hieronder een compilatie van zijn beste grappen neergezet. Veel kijkplezier.

Watch on YouTube