Tiger Woods is misschien wel de bekendste golfer ter wereld. Al jarenlang staat hij aan de top van de golfwereld. Al die deelnames en winsten op Internationale golftoernooien leveren hem wel het een en ander op. Hier vind je het salaris en het vermogen van Tiger Woods.

Enorme prijzengelden in de golfwereld

Als golfer heb je het goed voor elkaar. De prijzengelden van grote toernooien zijn echt enorm hoog. De miljoenen vliegen als warme broodjes over te toonbank. Ook Tiger Woods profiteert daar graag van. Als één van de beste golfers aller tijden kan je flink wat prijzengeld op je rekening bijschrijven. Hij heeft in totaal maar liefst $110.061.012 aan prijzengeld verdiend. Daarmee is het salaris en vermogen van Tiger Woods ook ongekend hoog.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tiger Woods (@tigerwoods)

Het salaris van Tiger Woods

Als best verdienende golfer ter wereld heeft hij al flink wat geld bij elkaar gesprokkeld. Jarenlang stond hij aan de top van de bestbetaalde beroemdheden. De laatste jaren is het iets minder, maar de beste man mag echt niet klagen. Het salaris van Tiger Woods ligt op een indrukwekkende 50 tot 60 miljoen dollar per jaar. En dat voor een balletje in de holes slaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tiger Woods (@tigerwoods)

Het vermogen van Tiger Woods

Met zo’n salaris verwacht je natuurlijk ook een torenhoog vermogen. Het vermogen van Tiger Woods ligt op een dikke 800 miljoen dollar. Zulke bedragen zien we niet vaak voorbij komen. Hij mag zich ook tot de rijkste atleten ter wereld rekenen. De 44-jarige golfer kan nog wel eventjes door. Dus met dit ongelofelijke salaris zal zijn ongekende vermogen ook nog wel flink stijgen in de komende jaren. Naast golfen runt hij de laatste tijd ook heel veel andere ondernemingen. Zo heeft hij na zijn indrukwekkende loopbaan ook nog een goede bron van inkomsten.