Herman den Blijker kookt al jaren de lekkerste gerechten op de televisie. Daar verdient de check-kok een aardig zakcentje mee. In 2004 wist Herman een mooie woning op de kop weten te tikken. Bijna twintig jaar later is hij uitgekeken op de woning en mikt de sterrenchef op een megawinst.

Tv-kok Herman den Blijker

Het eerste restaurant van Herman den Blijker kreeg meteen de felbegeerde Michelinster, die uiteindelijk in 2002 weer zou worden ingetrokken. Sinds 2005 heeft de Rotterdammer oneindig veel tv-programma’s gemaakt. Ondanks tegenvallende kijkcijfers bij RTL, besloot John de Mol met Herman den Blijker door te gaan en zo zette de Rotterdammer eind 2019 zijn krabbeltje onder een vierjarig jarig contract bij Talpa. “Talpa maakt het mogelijk om de komende jaren programma’s te maken en te ontwikkelen die altijd op mijn verlanglijstje hebben gestaan!”, aldus de chef-kok. “Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan.” Op zijn hoogtepunt wist Herman Den Blijker maar liefst twaalf restaurants tegelijkertijd succesvol te laten draaien, dus met het verkopen van zijn woning moet het ook wel goed zitten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HERMAN DEN BLIJKER (@hermandenblijker)

Luxe twee-onder-een-kapwoning van Herman den Blijker

De Rotterdammer kocht in 2004 een twee-onder-een-kapwoning in Hillegersberg voor 543.900 euro. Bijna twintig jaar later wordt er 2,5 miljoen euro voor gevraagd. Een stijging van een slordige 2 miljoen euro. Het gaat om een woning met 435 meter eigen grond. Daardoor heeft de kok genoeg ruimte voor zijn enorme keuken.

Alle luxe in woning van Herman den Blijker

Het huis is volledig geïsoleerd en voorzien van stalen rolluiken en wordt beveiligd door camera’s en een alarmsysteem. De woning beschikt over alle luxe die je jezelf maar kunt wensen. Zo beschikt de woning over ongekend luxe keuken met alle denkbaar keukenapparatuur, een minibar, luxe badkamer en een ensuite met Turks stoombad. “Je bevindt je in een luxe 5 sterrenhotel, gewoon aan je voeten thuis. Levendigheid, rust, natuur en de stad komen perfect samen. Je bent als het ware “uit” in je eigen thuis”, aldus de makelaar. Heb je interesse in deze luxe woning of wil je binnenkijken in het huis van Herman den Blijker? Bekijk dan de website van de makelaar.