Other

Deze kleding mag écht niet ontbreken in je kledingkast tijdens de herfst van 2022

herfst kleding heren 2022

De herfst is weer aangebroken. Naast bladeren van de bomen, grijs weer en kortere dagen, betekent dat één ding: de herfstkleding moet weer uit de kast worden gehaald. Maar wat mag nou écht niet ontbreken in je garderobe? Daarbij helpen wij jou een handje: deze heren kleding mag niet ontbreken in je kledingkast tijdens de herfst van 2022.

Heren kleding die niet mag ontbreken in je kledingkast tijdens de herfst van 2022

Tja, daar zit je dan in je zomerkloffie. Met je kekke shirt je korte broek hoop je de zon terug te brengen. Het blijkt valse hoop: de herfst is toch écht aangebroken. Hoog tijd om je garderobe aan te vullen met heren kleding voor de herfst van 2022. Dankzij deze tips ga jij stijlvol de straat op in deze grijze dagen.

Strak in ‘t pak

Een heren pak is dé outfit voor de herfst. Waan je een heuse James Bond als je door de gure straten van jouw woonplaats struint. Gegarandeerd dat je hoofden doet draaien als jij voorbijloopt. Deze heren kleding voor de herfst van 2022 is niet alleen heel stijlvol, het biedt ook een uitstekende bescherming tegen de herfsttemperaturen. Een heren pak laat jou in de herfst dus op het gebied van stijl én letterlijk niet in de kou staan.

Ruitjes, ruitjes en nog eens ruitjes

Wie herfst heren kleding 2022 zegt, zegt ruitjes. Dit patroon lijkt elk najaar terug te komen en ook nu is dit een meer dan uitstekende aanvulling van je garderobe. Ga voor een volledig geruite look, of kies juist voor één kledingstuk om daar een accent op te leggen.

Voorbereid op het onvoorspelbare herfstweer met een overshirt

Met het onvoorspelbare herfstweer is het handig om gelaagd door het leven te gaan. Daarmee bedoelen we: kies de heren kleding voor de herfst van 2022 zorgvuldig uit en trek laagjes kleren aan. De bovenste laag is één van de belangrijkste en kan daarom ook niet ontbreken in dit lijstje. Het gaat namelijk om een overshirt. Een overshirt kan je als jas gebruiken als er een heerlijke herfstdag in aantocht is. Regent het en is het wat kouder? Dan kun je ‘m over een T-shirt dragen: het is extra warm en zorgt voor een casual look.

Classic corduroy

Ook corduroy mag, als het op heren kleding in de herfst van 2022 aankomt, niet ontbreken in je kledingkast. Deze stof is een klassieker ten voeten uit en iedereen kan ermee uit de voeten. Het is een retrostof die makkelijk te combineren is met elke stijl. Zie jij jezelf hier al in flaneren?

(Tussen)jas voor de koukleumen

Last but not least in het rijtje van heren kleding voor de herfst van 2022 is de (tussen)jas. Dit kledingstuk is niet alleen functioneel, het is modebewust en ook lekker warm. Van fleecevesten tot bodywarmers – er is voor ieder wat wils. Toch meer een koukleum? Dan is de trend gorpcore misschien wat voor jou. Ook baseball jackets lijken deze herfst hot te zijn. Welke (tussen)jas kies jij?

Nog niet uitgekeken op kledingstukken om je garderobe mee aan te vullen? Kijk dan eens naar de kleding die vrouwen mooi vinden bij mannen.