Sports

Bayern-spits Harry Kane heeft nog geen huis in München, spendeert miljoenenbedrag aan hotel

harry kane hotel

De Britse voetballer Harry Kane heeft een paar maanden terug zijn club Tottenham, na een jarenlang dienstverband, verlaten. Nu zet hij zijn carrière voort in Duitsland bij Bayern München. De Brit verblijft daar nu een paar maanden, maar hij heeft nog steeds geen woning kunnen vinden, en dus spendeert Harry Kane bakken met geld aan een hotel.

Harry Kane maakt switch naar Duitsland

Als je een voetbalfan bent, is de kans groot dat je wel eens hebt gehoord van Harry Kane. Harry Kane is een dertigjarige profvoetballer uit Engeland. Het duurde niet lang, hij was 18 jaar oud, voordat Kane zijn debuut maakte in het eerste elftal van Tottenham. Sindsdien heeft de Brit keer op keer laten zien waarom hij wordt beschouwd als een van de beste aanvallers. De carrière van de aanvaller begon bij zijn lokale club Ridgeway Rovers. Zijn talent viel al snel op en hij werd al snel gescout door Tottenham Hotspur. In 2009 tekende hij zijn eerste professionele contract. Vanaf 2009 tot augustus 2023 heeft de voetballer gespeeld bij Tottenham Hotspur. Schijnbaar werd het tijd voor iets nieuws, want op 12 augustus tekende hij een contract bij Bayern München tot medio 2027.

View post on Instagram
 

Verblijven in een hotel

Harry Kane heeft nog geen geschikte woning kunnen vinden voor zichzelf en zijn gezin in München. Gelukkig heeft hij wel een tussentijdse oplossing. De voetbalster verblijft namelijk met zijn gezin in het vijfsterrenhotel Vier Jahreszeiten Kempinski in het centrum van München. Het hotel zit op twintig minuten rijden af van de Allianz Arena. Ze zitten met de familie in een suite die maar liefst 11.000 euro per nacht kost. Voor 11.000 euro per nacht ziet de suite er wel heel goed uit, het heeft namelijk beschikking tot een grote woonkamer en twee luxueuze badkamers. Een keuken en een eigen terras, zes televisies en ze hebben altijd een butler beschikbaar. In het hotel zit zelfs een spa waar de familie Kane gebruik van kan maken.

View post on Instagram
 

Miljoenenrekening

Sinds Kane en zijn familie in het hotel verblijven, is de rekening flink opgelopen voor de voetballer. Men schat dat de rekening inmiddels is opgelopen tot meer dan één miljoen euro. Gelukkig voor Kane wordt waarschijnlijk een deel van de rekening door de club betaald. Al kan hij het ook gemakkelijk zelf betalen. Harry Kane krijgt namelijk een wekelijks inkomen van 470.000 euro, en een geschat vermogen van ruim 32 miljoen euro. Dus, of Kane zich zorgen maakt om de rekening? Wij denken van niet.

View post on Instagram