Ben je zelf een fervent motorrijder dan is er niets leukers dan zien dat dezelfde passie zich bij je kind ontwikkelt. Om dit een beetje in de hand te helpen (en misschien heel licht te forceren) komt Harley Davidson met een ideaal voertuig. Dit keer niet voor jou, maar voor de allerjongste telg van de familie.

Harley Davidson Elektrische loopfiets.

De loopfiets van Harley Davidson is geen gewone. Hij is elektrisch aangedreven en speciaal gebouwd voor de kleinste riders onder ons. Zo proeven ze al een vleugje van de smaak van motorrijden op driejarige leeftijd.

Harley Davidson

Verschillende modellen

Er zijn twee soorten van de Harley Davidson loopfiets te krijgen. De Irone12 en de Irone16. De één net een slagje groter dan de ander. Allebei de fietsjes zijn aangedreven met een snel te vervangen batterij waarmee er zo’n 30-60 minuten ongestoord gecruised kan worden. Het uiterlijk van de loopfiets heeft iets weg van een BMX. Met een verstelbare voorvork en zadel zorg jij voor de perfecte afstellingen voor jouw mini motormuis.

Jong geleerd, oud gedaan

Echt leuk wordt het wanneer je kind een beetje doorheeft hoe het werkt. Zodra hij of zij comfortabel is op de fiets komen de stepjes in het spel. Door de voeten op de steuntjes te plaatsen terwijl de elektrische Harley Davidson loopfiets zich transformeert in een mini motor. Er zijn hier drie standen om uit te kiezen. De training mode, de standard mode en de advanced green mode. In de laatste stand gaat het fietsje het hardste: 17 km per uur. Goedkoop speelgoed is het niet. Voor een Harley Davidson loopfiets tik je minimaal 585 euro af.

Harley Davidson