Entertainment

Dit absurde bedrag zou Hans Klok per avond kunnen verdienen in Las Vegas

Hans Klok

Na Gordon, Giel Beelen, Johnny de Mol en Ali B is het vanavond de beurt aan Hans Klok om ‘geroast’ te worden in de Comedy Central Roast. De geliefde illusionist kennen we natuurlijk van zijn magische shows in Las Vegas. Hoeveel zou Hans Klok eigenlijk verdienen met die shows? Wij zochten het voor je uit.

Het grote Las Vegas avontuur van Hans Klok

Zijn grote avontuur in Las Vegas begon al in 2007. Toen deed hij zijn eerste poging, maar dat liep nergens op uit. Het is natuurlijk ook niet makkelijk om zomaar door te breken daar, tenzij je een flinke zak met geld hebt. Je hebt goede marketing nodig en goede investeerders. Het was toentertijd ook geen verassing dat het Hans Klok niet lukte om volle zalen te trekken. Vaak was maar de helft van alle zalen gevuld.

View post on Instagram
 

Zijn droom kwam uit

Hans gaf niet op, hij ging voor een tweede reeks shows om zijn droom van volle zalen te vervullen. De voorbereidingen konden niet beter en ook heel Nederland was dolenthousiast. Hij speelde twee shows in Los Angeles en die liepen precies zoals hij voor ogen had, maar toen kwamen de pandemie om de hoek kijken. Heel Las Vegas sloot zijn deuren en toeristen waren niet meer welkom. Zijn droom viel in duigen. Hans bleef nog een half jaar in Las Vegas in de hoop dat hij de shows weer opnieuw kon oppakken. Helaas voor hem gebeurde dit niet en keerde hij terug naar Nederland.

Hoeveel verdiende Hans Klok met zijn shows in Las Vegas?

Hans had grootse plannen in Las Vegas begin 2020. Hij wilde namelijk zes avonden in de week gaan vullen met zijn shows. Een volle zaal zou betekenen dat hij maar liefst 35.000 euro zou gaan verdienen per avond. Hij zou hier wel een jaar of tien mee door willen gaan als hij daar zou doorbreken. Dan zou hij maar liefst 10 miljoen euro rijker zijn geworden na al die jaren. Helaas voor hem kwam zijn droom al na twee avonden ten einde.

View post on Instagram
 

Het vermogen van Hans Klok

Het precieze vermogen van Hans Klok is helaas niet bekend, wel wordt er verwacht dat dit op het moment helemaal niet mega veel is. In juli vertelde hij nog dat hij financieel helemaal aan de grond zit. Hij is al zijn spaargeld, dat hij had geïnvesteerd in zijn avontuur in Las Vegas, allemaal kwijt. Hij grijpt nu veel klussen aan in Nederland om nog geld te kunnen verdienen. Vandaar dat hij bijvoorbeeld ook vanavond te zien is in The Roast.

The Comedy Central Roast is vanavond om 20.30 te zien met Hans Klok in de hoofdrol.