Gear

Deze hangmat is ideaal voor een powernap onder werktijd

hangmat bureau

Het is al langer bekend dat een powernap op kantoor wonderen kan verrichten. Even je volledig ontspannen zorgt voor een hogere productiviteit, bovendien ben je stukken alerter. Dat is dus een prima punt bij het volgende functioneringsgesprek. Mocht je baas niets willen weten van moderne werkmethodes, dan hebben we wel alvast een prima oplossing in de vorm van een hangmat. Deze hangmat kan je mooi onder je bureau vastmaken en op gezette tijden kom jij helemaal tot jezelf.

Hangmat voor een powernap onder je bureau

De hangmat onder je bureau is dus ideaal om even wat tijd van de baas af te snoepen en je even helemaal op te laden. Uit onderzoek blijkt dat je daar echt geen twee uur voor hoeft uit te trekken, gewoon 15 – 20 minuten is voldoende. Het voordeel van deze hangmat is dat hij perfect onder je bureau past. Je collega zullen je dus niet eens missen en hooguit denken dat je koffie bent gaan halen. Kortom, de ideale oplossing voor elke werknemer die feitelijk liever lui dan moe is.

Dutje doen onder je bureau

Zo’n hangmat onder je bureau  klinkt dus behoorlijk innovatief en dat is het ook. Dat geldt vooral als je werkgever minder belang hecht aan het stimuleren van de productie. In dat geval zul je zelf actie moeten ondernemen en zo’n hangmat bestellen. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. De hangmat van Human Solution is namelijk ideaal voor gebruik op kantoor en gaat je slechts 55 dollar kosten. Zoek gewoon even op de term ‘Under Desk Hammock by UPLIFT Desk’ en het wordt voor je op het beeldscherm getoverd. Eenmaal besteld heb je het binnen de kortste keren binnen en kun je voortaan lekker gaan dutten terwijl je collegae liters koffie naar binnen werken om wakker te blijven.

Watch on YouTube