Slasher of horror, wat maakt het uit? Want Michael Mayers (ook wel bekend als The Shape) keert terug naar het witte doek in de Amerikaanse slasherfilm Halloween. Het is de elfde aflevering in de Halloween-franchise, veertig jaar na de gebeurtenissen van de originele film. Jamie Lee Curtis speelt voor een laatste keer het personage van Laurie Strode, die destijds nog wist te ontsnappen aan het rode tintje die de gemaskerde seriemoordenaar aan Halloween gaf.

Check even hoe ze haar nachtmerries trotseren moet als Meyers uit een zwaarbeveiligd betonnen paradijsje weet te ontsnappen:

Halloween

Naast Jamie Lee Curtis als Laurie Strode herneemt ook Nick Castle zijn rol als Michael Myers in de film die ons eraan moet herinneren dat begrippen als vrijdag de 13de nog altijd serieus genomen moeten worden. Ook hebben Judy Greer, Andi Matichak, Will Patton en Virginia Gardner een rol toebedeeld gekregen in het meesterwerk van regisseur David Gordon Green, dat geschreven is door Green, Jeff Fradley en Danny McBride.

Ook mooi is dat John Carpenter (series-co-creator) fungeert als componist, uitvoerend producent en creatief adviseur voor de film, terwijl Jason Blum produceert via Blumhouse. 1 november kun je het allemaal bewonderen in de bios!