Ja, daar zijn we weer. Opnieuw hebben fans een ‘GTA 6-hint’ gevonden in een nieuwe trailer van Rockstar Gaming. Deze week werd GTA 5 gereleased voor de PlayStation 5. Daar hoort natuurlijk een bijpassende trailer bij. In die trailer hebben wanhopige die-hard fans een merkwaardige hint voor GTA 6 opgemerkt.

Nieuwe trailer GTA 5

Betere gameplay, betere graphics, vloeiende wisselingen tussen de characters en explosieve actie. Dat is waarmee Rockstar Gaming GTA 5 opnieuw mee probeert te verkopen. Dit keer op de PS5. De game is inmiddels zo oud, dat het al twee keer van console is gewisseld. De eerste keer dat wij GTA 5 speelden, was nog op de PS3. De vraag is dan ook of we het spel opnieuw gaan kopen op de next-gen console.

Er zit een merkwaardige hint in deze trailer

De trailer is dus eigenlijk niet veelzeggend. Maar toch zijn er altijd mensen op zoek naar iets van een hint. Ook deze keer hebben ze beet. In de nieuwe trailer zit namelijk een mogelijke hint naar GTA 6. We gaan het even testen: hieronder staat de trailer, kun jij de hint ontdekken?

61SAL890

De kans is klein dat je de hint naar GTA 6 in deze trailer gezien hebt. Maar als je ‘m eenmaal ziet, is-ie niet te missen. Spoel nog eens even terug naar de rode auto van Franklin en lees het kenteken eens aandachtig. Je ziet de combinatie 61SAL890, op het eerste gezicht niet heel bijzonder. Maar op z’n Engels staat er: ‘six is a late ninety’. De fans werden lyrisch toen deze hint bekend werd. Gaat GTA 6 zich dan in de late jaren ’90 afspelen?

Toeval of opzet?

Goed, het is natuurlijk een vergezochte hint, maar je moet wat als je hunkert naar de nieuwe game. Bovendien is het wel heel toevallig dat precies deze combinatie in beeld wordt gebracht. De meningen zijn dan ook verdeeld over deze zogenaamde hint. Wat denk jij: is dit gewoon toeval, of is dit opzettelijk gedaan door Rockstar? Misschien zijn we allemaal wel net zo wanhopig als deze krankzinnige GTA-fan die live de show onderbreekt met de vraag naar GTA 6.