Als een filmpje begint met ‘I wanna get so jacked that I’m gonna need two airplaneseats’, dan weet je om wat voor video het gaat. Juist ja, eentje met een hoofdrol weggelegd voor de grootste proteïnebar ter wereld. Zo’n bar die nog steeds groot lijkt zelfs als de Hulk ‘m eet, zeg maar. De afgelopen jaren stonden in teken van de opmars van deze voedzame reep, omdat deze met weinig calorieën en veel eiwitten gepakt komt. Het mag dan ook geen verassing zijn dat de mannen van het YouTube-kanaal Epic Meal Time er een ode aan brengen.

Grootste proteïnebar ter wereld

Maar hoe kom je aan proteïnebar van 90 kilo? Nou dan pleur je er wat proteïne oats (1211 gram proteïne), nutella proteïne mix (4.402 gram proteïne), 50 proteïne bars (1.854 gram proteïne), + 50 proteïne bars (2.194 gram proteïne), karamel proteïne mix (3.775 gram proteïne), pindakaas proteïne mix (3.670 gram proteïne) en wat witte chocolade proteine mix aan toe (2.755 gram proteïne). Ook wel 19.871 gram proteïne. Deze proteïnebar bevat volgens de makers zoveel proteïnepoeder dat je dit zou kunnen uitstrooien en er een strandfeest op kunt geven. Dat te bedenken dat de optimale eiwitinname per dag staat op 0.5 tot 0.8 gram eiwit per kilo lichaamsgewicht. Even voor de goede orde: de reep zelf weegt 90 kilo!

90 kilo ja, stop dat ding maar eens in je koelkast. Door de aftopping van witte chocolade moet deze monster-reep namelijk nog wel even koelen. Omdat de mannen van Epic Meal Time niet in bloedvorm verkeren krijgen ze in de video wat hulp van IFBB Pro bodybuilder Eren Legend. Een ander leuk feitje is dat je ‘m niet breken kan.

Epic Meal Time

Wil jij de gasten van Epic Meal Time in de gaten houden? Wekelijks gaan ze met voedsel aan de haal om de ‘grootste ter wereld’ te creëren. Houd ze dus vooral in de gaten! Eerder smeerden zij een boterham met 45kg nutella en vulde zij een stadion met junkfood.