Er zijn nog geen tekenen dat GTA 6 er binnenkort aan komt. Wel gingen er geruchten dat Rockstar Games bezig was met de grootste GTA 5 update ooit. Die geruchten worden nu bevestigd door de game-ontwikkelaar met een korte teaser van de uitbreiding. Alles over de aankomende GTA 5 update lees je hier.

Grootste GTA 5 update ooit

De grootste GTA 5 update ooit komt op 15 december uit. Het is de eerste update in de 7-jarige geschiedenis waarbij er een map-uitbreiding wordt verwacht. In de nieuwe teaser bevestigt Rockstar Games de geruchten. In de korte video zie je dat hackers in het ‘El Rubio-dossier’ hebben ingebroken om zo de eerste beelden van het nieuwe eiland te kunnen bewonderen.

Rockstar Games laat eerste beelden van de update zien

In het dossier zie je verschillende beveiligingsbeelden van het nieuwe eiland. Waaronder een uitkijktoren, een prestigieuze villawijk, boerenvelden en een bovenaanzicht van het nieuwe eiland. Verder eindigt de trailer van de grootste GTA 5 update ooit met een shot van een dode man op het strand. Deze man heet John Doe. Helaas weten we nog niets over dit figuur, maar hij zou vast veel met El Rubio te maken hebben.

El Rubio

We tasten ook nog steeds in het duister over El Rubio. Het enige wat we tot nu toe zeker weten over de grootste GTA 5 update ooit is dat er met het nieuwe eiland, genaamd Cayo Perico, een map-uitbreiding komt en dat er ook een nieuwe Heist in te spelen is. Voor de rest moeten we nog even afwachten. Wij kijken uit naar de speciale update en we houden jullie uiteraard op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de populaire game.