We zijn alweer aanbeland in maart. Nog een paar maanden geduld hebben en de barbecues, schorten, hamburgers en bierkratten kunnen weer tevoorschijn worden gehaald. Bij het barbecueseizoen kan de Grill Egg van de Lidl niet ontbreken. Deze goedkope uitvoering heeft veel handige functies.

Grill Egg is terug van weggeweest

Nadat de Lidl voorgaande jaren ook al met fijne barbecue aanbiedingen kwam, doet de winkelketen dat dit jaar weer. Misschien nog een beetje te snel, maar je kan beter te vroeg dan te laat zijn. De barbecue is van alle markten thuis. Natuurlijk is de Grill Egg perfect voor je speklapjes en hamburgers: je kan met het apparaat grillen, roken en koken. Bovendien kan je – je moet er maar op komen – brood bakken met de barbecue.

Grill Egg

Zwart ei

De naam Grill Egg heeft niets te maken met een gebakken eitje dat je op de plaat kan bakken. Als je naar de Grill Egg kijkt zie je al gauw waar de naam wel mee te maken heeft. De uitstraling van het apparaat heeft namelijk die van een groot ei. De barbecue is afgewerkt met oranje en bamboe, waardoor hij zeker niet misstaat in je tuin, het park of op het strand. De temperatuur  van de Grill Egg is gemakkelijk te besturen: dit doe je via de luchtsleuf. Verder is de barbecue gemaakt van hittebestendig keramiek. Reden dus om je eigen exemplaar te kopen. Dit doe je al voor minder dan €100,- per exemplaar.

Grill Egg

Andere fijne bbq’s

De Grill Egg is zeker niet de enige barbecue waarmee jij deze zomer alle verwachtingen van je gasten weet waar te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de grootste barbecue ter wereld? Hou jij het liever wat kleiner, werp dan eens een blik op de combinatie tussen een kruiwagen en een barbecue. Nu nog het lekker weer en die barbecue kan aan.