Aan het begin van iedere maand worden PlayStation Plus gebruikers altijd verblijd met het feit dat ze een scala aan gratis PlayStation 4 games kunnen downloaden. Een extra bedankje namens Sony, omdat je een PS Plus abonnement bij hun hebt lopen. Volgende maand is er uiteraard geen uitzondering op die regel en zijn er twee top games die we maar al te graag voor je uitlichten.

Gratis PlayStation 4 games

Alhoewel we voorheen veel meer games kregen voorgeschoteld heeft Sony dat aanbod ook deze maand weer verlaagd. Ditmaal krijgen we namelijk, maar twee games.. Maar het zijn wel twee vette, of in ieder geval een hele dikke game. De games die we vanaf 3 augustus gratis kunnen downloaden zijn Batman: Arkham Knight en Darksiders 3. Nogmaals je moet dus wel in het bezit zijn van een PlayStation Plus abonnement!

Batman: Arkham Knight

Waar we jullie gister nog op de hoogte brachten van de nieuwe trailer over de aartsvijand van Batman hebben wij nu dus het nieuws voor je dat je de dikste Batman game ooit gratis kunt downloaden. Batman: Arkham Knight zal namelijk gratis te downloaden zijn en de meeste mensen noemen dit de beste superheldengame ooit. Waarom? Nou om te beginnen is de story mode op en top. Je speelt als Batman en het is aan jou de taak om diverse schurken uit te schakelen en de stad weer veilig te maken. Daarnaast is het een zeer uitdagende game, maar gelukkig om je goed op weg te helpen is er een zeer goed werkend vechtsysteem, waarbij timing van groot belang is. Het is een game die al in 2015 uitkwam en daarbij de afsluiter van de trilogie-gamereeks is.

Darksiders 3

Darksiders 3 is natuurlijk niet zo dik als de gratis Batman game, maar is zeker geen slechte game. Het is een hack en slash game van THQ Noridc waarbij je als Fury speelt. Hij is één van de Four Horsemen en bent op missie om de Seven Deadly Sins te zoeken. Dit gaat uiteraard niet zonder enige slag en stoot. Prima game om even lekker tijd te verdrijven.

Zit hier niet echt iets leuks voor je tussen? Check dan nog eventjes de gratis PlayStation 4 games van vorige week!