“Amsterdam, Amsterdam, de stad waar alles kan!” Ja, in Amsterdam kan alles, maar alleen als je een huis hebt. Laat dat nou eens bijna onmogelijk zijn met de hedendaagse huizenprijzen. Als je dan een huis koopt, moet je het ook goed doen. Dit Amsterdamse grachtenpand met reusachtige garage bijvoorbeeld. Nu te koop op Funda.

Parkeren is onmogelijk in Amsterdam

Naast de ongekende huizenmarkt kent Amsterdam nog één probleem: parkeren. Je auto neerzetten in de hoofdstad is echt een nachtmerrie. Nergens, maar dan ook nergens is plek. En is er dan na uren zoeken een plekje vrij, dan betaal je de hoofdprijs om je wagen te laten staan. Een garage is dus geen overbodige luxe in Amsterdam. Daarom is dit grachtenpand met reusachtige garage dé perfecte woning voor mensen die de parkeerperikelen willen vermijden.

Amsterdams grachtenpand met garage grachtenpand met grote garage

Een eigen parkeergarage in Amsterdam, klinkt als een droom toch? Die droom kan nu werkelijkheid worden. Dit enorme grachtenpand heeft namelijk een reusachtige garage waar je tot wel zeven auto’s in kwijt kunt. Zo kunnen je bezoekers ook met een gerust hart de auto kwijt.

Een Amsterdams grachtenpand met reusachtige garage

Overigens is het pand wat je erbij krijgt ook niet slecht. Het grachtenpand heeft niet alleen een reusachtige garage, maar ook een dakterras, prachtig uitzicht en in totaal 775 vierkante meter aan leefruimte. Van het huis zelf krijgen we op Funda niet veel te zien. Kennelijk willende de verkopers mensen trekken met hun prachtige garage, wat we absoluut begrijpen. De rest van het huis doet er eigenlijk ook niet meer toe.

grachtenpand amsterdam te koop amsterdams grachtenpand met dakterras

De vraagprijs is even slikken, maar eigenlijk hartstikke logisch

Mocht je nou wel geïnteresseerd zijn in de rest van het grachtenpand en niet alleen de reusachtige garage willen zien? Dan raden we je aan om een een kijkje te nemen, mits je €7.850.000,- op je bankrekening hebt staan… Tja, je moet wat voor de parkeerplekken over hebben hè!