Entertainment

De goedkoopste vrijstaande woning op Funda kost slechts € 199.500

Vrijstaande woning Ter Apel

Droom jij ook van een vrijstaande woning, midden in het bruisende hart van Ter Apel? Dan is dit jouw kans! Met een rijke historie die terugdateert tot 1919, staat deze charmante woning te pronken op een kavel van 199 m². Maar laat je niet misleiden door de leeftijd; door de jaren heen is de woning zowel uitgebouwd als gemoderniseerd. Het resultaat? Een huis dat klaar is voor de toekomst, met een knusse uitstraling die de historie eer aan doet.

Flexibel wonen voor elke levensfase

Ter Apel komt de laatste maanden veelal negatief in het nieuws door de misstanden rondom het COA-aanmeldcentrum voor asielzoekers. Het Groningse dorp is daardoor niet echt meer in trek, en dus staan woningen voor een haast ondenkbaar lage prijs te koop. Zo ook deze karakteristieke, vrijstaande woning met bouwjaar 1919. Het unieke aan deze Funda-woning is de indeling. Op dit moment is de woning opgesplitst in twee gescheiden woongedeelten, ideaal voor wie bijvoorbeeld een praktijk aan huis wil, of gewoon wat extra ruimte. Maar geen zorgen als je droomt van één groot, samenhangend thuis; de indeling is met een paar simpele aanpassingen zo gewijzigd. En met zowel een badkamer als een slaapkamer op de begane grond, is deze woning geschikt voor jong én oud. Kortom, of je nu starter bent, een gezin hebt, of geniet van je pensioen, deze woning past zich moeiteloos aan jouw wensen aan.

Wonen in het centrum met alle gemakken binnen handbereik

De locatie van deze woning is ronduit ideaal. Wonen in het centrum van Ter Apel, waar alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Van gezellige koffietentjes tot de dagelijkse boodschappen, alles is op loopafstand. Maar dat is nog niet alles. Ondanks de centrale ligging, biedt de woning voldoende privacy en rust. Het beste van twee werelden dus!

Een droom voor klussers en tuinliefhebbers

Naast de woning vind je een ruime schuur, perfect voor wie graag klust of gewoon wat extra opbergruimte nodig heeft. En laten we de tuin niet vergeten! Met 199 m² aan buitenruimte is er genoeg plek om een prachtige tuin aan te leggen, of simpelweg te genieten van een kopje koffie in de ochtendzon. Heb je geen groene vingers? Geen probleem, de tuin is onderhoudsvriendelijk ingericht, zodat je meer tijd overhoudt om van je nieuwe thuis te genieten.

Heb je altijd al gedroomd van een vrijstaande woning? Dit is je kans! Of je nu van plan bent om je familie uit te breiden, een passie hebt voor tuinieren, of gewoon op zoek bent naar een huis met karakter; deze woning biedt het allemaal. Wacht niet te lang, want deze unieke kans komt niet vaak voorbij! Neem hier een kijkje op Funda.