Je pakt de fles Skrewball Peanut Butter whiskey uit je kogelvrije whiskykluis, je neemt plaats in de ultieme stoel voor jou als een whisky en sigaar liefhebber, je schenkt je whiskey in, steekt een sigaar op en laat al je zorgen voor wat ze zijn – hoe kan dit nog beter? Met de glazen van BenShot natuurlijk. Het nemen van een shot zal nooit meer hetzelfde zijn met deze kunstwerken. Dit bedrijf produceert drinkglazen met een kogel in de zijkant “geschoten”.

Shot

Benshot is een familiebedrijf van vader en zoon. Samen maken ze alle glazen. Wie niet tevreden is mag het glas terugsturen en krijgt het volledige aankoopbedrag terug. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Geen groot whiskey drinker? Geen probleem, zolang het maar van glas is stopt Benfold er wel een kogel in. Zo verkopen ze ook pullen, flessen en jawel: shot-glazen. De glazen zijn niet echt kogelvrij. Als het glas nog heet is wordt de kogel in de zijkant gedraaid. De glazen zijn veilig voor gebruik. Geen onverwachte explosies dus. Vaatwasser wordt wel afgeraden. De koperen kogel kan daar niet tegen.

Kogelvrije glazen gewoonvoorhem 4 Kogelvrije glazen gewoonvoorhem 5 Kogelvrije glazen gewoonvoorhem 2 Kogelvrije glazen gewoonvoorhem 3

Op en top Amerikaans

Met deze glazen haal je echt Amerikaanse vakmanschap in huis. Het is ook een goed cadeau om aan iemand te schenken. Of deze glazen langs de douane komen hebben we eigenlijk geen idee van. Toch is het zeker het proberen waard. Dus mocht je een keer in Wisconsin zijn dan is het misschien een goed moment om een souvenir te kopen. Pak je wapens, breng je vrienden en bedenk een of ander leuk drankspel met deze glazen, moet te doen zijn. Alle glazen kan je hier kopen voor een schappelijke prijs. Je gaat er zeker geen spijt krijgen als je er één aanschaft.

Hieronder hebben wij enkele whisky-aanraders geselecteerd: