Entertainment

Geruchten gaan dat dit beeldschone model de nieuwe vriendin van Max Verstappen is

nieuwe vriendin van max verstappen

Heeft Max verstappen zijn pijlen gericht op een nieuwe vlam? Hij reageert openlijk op een bericht van een dame met een bekende racevader. In dit artikel lees je alles over de geruchten van de nieuwe vriendin van Max verstappen.

Max Verstappen is weer vrijgezel

Max Verstappen maakte onlangs bekend dat hij weer single is. De ruim tweejarige relatie met Dilara Sanlik liep op de klippen. De Formule 1-coureur is dus weer vrijgezel. Maar dat hoeft voor hem niet lang te duren. Hij heeft namelijk alweer een topmodel op het oog. Is dit de nieuwe vriendin van Max Verstappen?

Is Kelly Piquet de nieuwe vriendin van Max Verstappen?

De dame in kwestie is de beeldschone Kelly Piquet, de dochter van racelegende Nelson Piquet. Nelson Piquet is op zijn beurt weer getrouwd met een Nederlandse vrouw, misschien kunnen de twee wel Nederlands met elkaar praten. Kelly plaatste een mooie foto op Instagram met de caption (vertaald): “Donkerder dan de oceaan, dieper dan de zee, je hebt alles, je hebt wat ik nodig heb.” Waarop Max reageert: “Samen kunnen we uitdagingen aangaan zo diep als de zee en zo hoog als de lucht.” Een heel opvallende reactie van Max Verstappen op een zeer diepzinnige tekst van het model. Bekijk hieronder de foto waarop Max reageerde.

View post on Instagram
 

Het model is geen onbekende

Kelly Piquet is overigens geen onbekende bij de mannen uit de Formule 1 wereld. De vermoedelijke nieuwe vriendin van Max Verstappen heeft namelijk drie jaar lang een relatie gehad met Daniil Kvyat, een collega van Max op de grid. Die relatie liep echter begin dit jaar spaak. Zeer spijtig voor Daniil. Max Verstappen laat er geen gras over groeien en ziet zijn kans schoon. Dat snappen wij helemaal. Zo’n prachtige dame laat je toch niet lopen? Of de twee echt een relatie hebben is nog even afwachten, maar daar zullen we vanzelf een antwoord op krijgen.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram