Geraldine Kemper is maar al te blij met haar nieuwe auto. Op Instagram deelt ze een foto waarin ze te zien is met haar nieuwe bolide. Deze auto is niet alleen beeldschoon, maar ook nog eens goed voor het milieu!

Geraldine Kemper is blij met haar nieuwe auto

Normaliter zetten we Geraldine in de spotlight omdat ze weer een opvallende foto van haarzelf op social media heeft geplaatst. Vandaag is dat wel even anders. In plaats van haarzelf in het zonnetje te zetten, trakteer ze ons op iets anders moois. Geraldine Kemper heeft namelijk een prachtige nieuwe auto weten te bemachtigen. Daar mag je zeker trots op zijn!

Een ‘normale’ Opel, maar wel elektrisch

Waar sommige celebrities rondrijden in de dikste Ferrari’s, Lamborghini’s of Mercedessen, blijft Geraldine wat meer ‘down to earth’. Zoals we van haar gewend zijn. Ze kiest voor een iets toegankelijker automerk in de naam Opel. Op Instagram deelt ze een aantal kiekjes waarin is te zien dat ze maar al te blij is met haar nieuwe bolide. We moeten eerlijk toegeven: de nieuwe auto van Geraldine Kemper ziet er behoorlijk goed uit. Ze heeft een goede smaak!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Opel Mokka e voor Geraldine

Geraldine Kemper heeft een nieuwe Opel Mokka gekozen. Hiermee scheurt ze de komende tijd mee over de Nederlandse straten. De nieuwe auto van Geraldine Kemper komt volledig in het zwart met enkele rode details. Het is een nieuw model met leren stoelen en alle technische snufjes die je van een hedendaagse auto verwacht. Hierin rijdt ze alles behalve voor schut naar een nieuwe klus toe! De nieuwprijzen van deze wagen beginnen bij 34.000 euro. Dat is een heleboel geld voor een elektrische bak. Al denken we niet dat Geraldine dat heeft moeten betalen. Naar alle waarschijnlijkheid heeft ze de auto met een deal ontvangen. Lekker bezig hoor!