Je hebt goede, slechte en hele slechte pick-up lines. Dat laatste ontving tennisster Genie Bouchard onder haar recente bikinifoto. We zouden allemaal wel op date willen met zo’n knappe dame. Maar met deze poging sla je toch wel echt de plank mis. Lachen, dat is het wel.

Genie Bouchard bereikte de top in 2015

Voor wie zich verdiept in de tenniswereld is Genie Bouchard zeker een bekende op de baan. Een lange tijd stond de knappe tennisster in de top van de wereldranglijst. Ze bereikte zelfs de zevende positie. Eugenie (zoals ze voluit heet) was bezig met haar weg naar de top. Totdat er iets heel vervelends gebeurde voor de tennisster. Ze gleed namelijk uit in een natte badkamer tijdens de US Open in 2015. Na een lange blessure is ze eigenlijk nooit meer de oude geworden, en dat terwijl ze in dat jaar nog de halve finale van Roland Garros en de Australian Open bereikte. In Wimbledon schopte ze het zelfs tot de finale. Sinds het ongeval viel ze een stuk verder terug op de wereldranglijst.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Genie Bouchard (@geniebouchard)

De tennisster heeft een enorme fanbase

Ondanks alles is Genie Bouchard nog steeds razend populair onder de fans. Dat komt natuurlijk door haar goede looks, maar ook door haar leuke karakter. In interviews komt ze altijd heel nuchter over en praat ze lacherig over haar terugval. Ook op social media weet ze veel mensen voor haar te winnen. Met maar liefst 2.1 miljoen volgers heeft ze al een hele fanbase opgebouwd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Genie Bouchard (@geniebouchard)

Haar humor spreekt voor zich

Ook op Instagram laat ze haar humor voor haar spreken. Ooit vroeg een fan of ze mee op date ging als zijn favoriete club zou winnen, Genie Bouchard was de moeilijkste niet en de twee hadden een gezellige avond in een restaurant. Dit soort acties maken haar erg geliefd bij het publiek. Maar soms heeft ze toch wel met hele slechte pick-up lines te maken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Genie Bouchard (@geniebouchard)

Genie Bouchard ontvangt mega slechte pick-up lines

Zo plaatste ze eens een foto in bikini op het strand met de tekst: “You go to the beach & see this, what do you do?” De reacties van sommige mannen waren heel slecht. Opmerkingen als “probably hope it’s a nude beach”, “put a towel over my lap” en “I’d think of something funny to say to get your attention, fail epically, spend the next few years of my life wondering why tf I said that” sprongen er toch echt tussenuit. Nee, met deze pick-up lines ga je de prachtige Genie Bouchard niet voor je winnen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Genie Bouchard (@geniebouchard)