Entertainment

Dit geniale apparaatje voorziet je biertje van een compleet nieuwe schuimlaag

bier suiker

Ben je een echte bierliefhebber? Geniet je graag van het perfecte schuim op je biertje, maar lukt het je niet altijd om dit zelf te creëren? Dan hebben wij de ultieme oplossing voor jou: de Ultrasonic Beer Foamer! Met deze handige en draagbare bierschuimer geniet je altijd van een heerlijk getapte pint met het perfecte schuimlaagje.

Het geheim achter de perfecte schuimlaag

De Ultrasonic Beer Foamer maakt gebruik van ultrasone vibratie om het perfecte schuim op je biertje te creëren. Door deze technologie blijft de smaak van het bier behouden en komt het aroma nog beter tot zijn recht. De werkvoltage van de foamer is 3.7 V en de maximale werkstroom is 2A, wat zorgt voor optimale prestaties.

Draagbaar en gemakkelijk in gebruik

Deze bierschuimer is niet alleen geweldig in zijn functie, maar ook nog eens uiterst praktisch. Met een ingebouwde 1800mAh lithium batterij heb je geen gedoe met kabels of stopcontacten. Het opladen duurt slechts 4 uur en daarna kun je de foamer gemakkelijk meenemen waar je maar wilt. Met een gewicht van slechts 205 gram is het een echt lichtgewicht en past het gemakkelijk in je tas of zak.

Daarnaast is de Ultrasonic Beer Foamer voorzien van een handige siliconen pad op de onderkant. Hierdoor blijft de foamer stevig staan en voorkomt het morsen van bier tijdens het schuimen. Geen geknoei meer, alleen maar genieten van je perfecte biertje!

Geschikt voor diverse gelegenheden

Of je nu thuis bent, onderweg of in een bar, de Ultrasonic Beer Foamer is geschikt voor elke gelegenheid. Gebruik het tijdens familiebijeenkomsten, zakelijke onderhandelingen of gewoon om je eigen thuisbar compleet te maken. Het creëren van het perfecte schuimlaagje zorgt niet alleen voor een betere smaakervaring, maar ook voor extra sfeer en gezelligheid

Hoe werkt het? Het is heel eenvoudig! Vul de helft van de tray met water en plaats hierin je bevroren bierglas. Giet vervolgens 60% van je biertje in het glas en activeer de foamer door op de ultrasonische touchknop te drukken. De blauwe LED-lampjes geven aan dat de foamer aan het werk is. Tijdens het opladen brandt er een rood lampje en wanneer deze volledig opgeladen is, gaat het lampje uit.

Kortom, met de Ultrasonic Beer Foamer geniet je altijd van het perfecte schuim op je biertje, waar je ook bent. Het is gemakkelijk in gebruik, draagbaar en zorgt voor een optimale smaakervaring. Wacht niet langer en haal deze must-have gadget in huis!