Sports

Rugbyspeler reageert hilarisch op gênante actie van zijn ouders in het publiek

gênante actie

Als je ouders in het openbaar een momentje met elkaar hebben, is dat als kind soms niet heel prettig om bij te staan. Het overkwam deze rugbyspeler in het groot. Zijn reactie op de gênante actie van zijn ouders was prachtig om te zien en is niet uit het zicht gebleven.

Gênante actie met mooie reactie

In Schotland was een rugbywedstrijd aan de gang tegen Frankrijk, waar de ouders van een Schotse speler ook bij waren. Toen de ouders van Adam Hastings in beeld kwamen op het grote scherm in het stadion, besloten ze elkaar een kus te geven. Heel romantisch natuurlijk, maar hun zoon zag het gebeuren. Net toen hij in beeld kwam, was zijn reactie duidelijk te zien. Hij trok een vies gezicht en stak zijn tong uit. Dit leidde tot geamuseerde reacties op social media, die het live zagen gebeuren.

View post on Twitter

“Een signaal afgeven”

Natuurlijk is er na de wedstrijd om de reactie van Adam Hastings gevraagd. Hij zei dat hij aan hen duidelijk wilde maken dat hij het niet prettig vond om zijn ouders te zien kleffen op nationale televisie. Wel wilde hij erbij vertellen hoe dankbaar hij is dat zijn ouders er zijn om als grootste fans hem bij te staan. Die gênante actie heeft ook gewerkt, want Schotland heeft de wedstrijd tegen Frankrijk uiteindelijk met 28-11 gewonnen. Waar een kusje van je ouders wel niet goed voor is!