Arnold Schwarzenegger kennen we allemaal van zijn bizar gespierde lijf in zijn bodybuild-hoogtij jaren. Die kanonnen van armen kweekte hij niet helemaal op natuurlijke wijze, maar hebben er wel voor gezorgd dat wereldwijd iedereen weet wie Arnold is. Naast zijn carrière als bodybuilder, acteur en politicus, heeft Arnie samen met zijn (inmiddels ex-) vrouw vier kinderen op de wereld gezet. Toch is hij vader van vijf. Hij kreeg uit een affaire nog een kind. Deze zoon is inmiddels volwassen en als we hem zien is het niet te missen is dat het hier gaat om een echte Schwarzenegger-zoon.

De geheime zoon van Arnold Schwarzenegger

Zoals gezegd kreeg Arnold Schwarzenegger met zijn vrouw Maria Shriver vier kinderen. De sporter/politicus/filmster is geliefd en heeft altijd zijn woordje klaar. Maar in 2011 kwam Arnie naar buiten met een opvallend nieuwtje: hij zou al tien jaar een buitenechtelijk kind hebben met zijn huishoudster. Voor bijna iedereen was dit onbekend. In de Los Angeles Times zei hij destijds dat er geen excuses voor zouden zijn. “Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor de pijn die ik  mijn familie heb aangedaan”, aldus een schuldbewuste Arnie. Dit nieuws kostte hem zijn huwelijk, maar leverde hem uiteindelijk wel een goede relatie met zijn ‘geheime’ zoon op.

Appel valt niet ver van de boom

Als er nog mensen twijfelen of het hier daadwerkelijk om een Schwarzenegger-zoon gaat dan nemen de foto’s van Joseph Baena deze onzekerheid in één klap weg. De jongen is naast student ook een acteur maar bovenal een zéér getrainde krachtsporter. Goh, van wie zou hij dat nou hebben? Op zijn Instagram tref je een verzameling foto’s waaruit we haast niet anders kunnen dan concluderen dat we kijken naar een kopie van Arnie, een soort Terminator 2.

Als we de foto’s mogen geloven sporten de twee geregeld samen en hebben ze een gezonde vader-zoon relatie opgebouwd. Het slippertje van Arnold Schwarzenegger heeft hem misschien zijn huwelijk gekost, maar uiteindelijk een extra zoon gegeven. Ééntje waar de oude spierbonk maar wat trots op lijkt te zijn.

View this post on Instagram

Get pumped! It’s a new week 🔥

A post shared by Joseph Baena (@projoe2) on