Ja, jullie lezen het goed mannen.. Er komt dit jaar geen Victoria’s Secret Show. Geen parade van bloedmooie vrouwen in schaarse engelenpakjes dit jaar. Om er nog een schepje bovenop te doen: het is nog maar de vraag of het event ooit nog terug komt.

Geen Victoria’s Secret Show

Al 23 jaar kijkt de hele wereld met alle liefde en plezier naar de Victoria’s Secret Fashion Show. Het is dan ook in die jaren nog nooit voorgekomen dat er geen Victoria’s Secret Show is, tot nu. Het lingeriemerk is druk bezig met het veranderen van hun uitstraling. Er is natuurlijk het nodige commentaar geleverd over veel te dunne modellen die daardoor een onrealistisch beeld schetsen voor jongere meiden. Past de show nog wel in deze tijd?

Ze proberen dus aan hun uitstraling te werken, maar dat ging er achter de schermen niet vaak netjes aan toe. Zo kwam het lingeriemerk behoorlijk slecht in het nieuws. De kritiek vanuit de buitenwereld neemt toe en het lijkt er op dat er aan de show een definitief einde is gekomen.

Wanneer komt de Victoria’s Secret Show terug?

Helaas weten we het antwoord op die vraag niet. Alle poespas dat bij de show komt kijken wordt door velen beschouwd als ‘niet meer van deze tijd’. Topman achter het bedrijf en de show geeft aan een nieuwe marketingstrategie te hebben. De show gevuld met de prachtige angels zou niet meer genoeg bekijks opleveren en daarom niet meer relevant zijn. Is dit echt het einde van de show?

Een ode aan de Angels

Om deze sombere dag een stukje beter te maken hebben we natuurlijk even een ode aan de Angels voor je gemaakt. Geniet nog even van deze heerlijke kiekjes van onze favoriete angels.

View this post on Instagram

Anoche tuve este sueño mientras dormía, fue hermoso pero al mismo tiempo retumbaba en mis oídos los gritos de mucha gente. La gente enloquecía de ver finalmente este momento: Dos de las reinas más amadas de Colombia, JUNTAS en un desfile. Todos sabemos que esto es prácticamente imposible de que se haga realidad. Pero quien quita y un magnate se le ocurra pagar los millones de dólares para que esto de verdad ocurra. 😂😅 Sin más que añadir los dejo con esta creación que se convierte en una de mis favoritas. @gutierrezary @paulinavegadiep #misscolombia #missuniverse #misuniverso #reinas #beauty #victoriasecretfashionshow #colombia #reinadocolombia #srtacolombia #belleza #fashion #desfile #magazine #balmain

A post shared by Alex Xander Edition (@xanderedition) on

View this post on Instagram

@VictoriasSecret 🕊 TBT

A post shared by Barbara Fialho (@barbara) on

View this post on Instagram

#VSFashionshow with these beauties 💕

A post shared by Cindy Bruna (@cindybruna) on