MMA-vechter Khabib Nurmagomedov ziet het geenszins zitten om het dit jaar nog eens op te nemen tegen Conor McGregor. Voor nog geen 100 miljoen dollar zou de Rus het tegen The Notorious opnemen.

Geen denken aan

Khabib Nurmagomedov nam het in 2018 op tegen de Ier Conor McGregor. Het gevecht, dat veel bekijks trok, vond plaats in Las Vegas, in de Octagon. Naar eigen zeggen domineerde Khabib het gevecht, had hij alles onder controle en heeft Conor McGregor het aan het einde moeten opgeven.

Iedereen heeft kunnen zien wat er de vorige keer in de octagon is gebeurd..

Uit de klauwen gelopen gevecht

Meteen na het gevecht liep de situatie uit de hand. Zowel binnen- als buiten de octagon ging het gevecht gewoon verder en knokten de twee vechters er op los. Resultaat: een dikke schorsing voor allebei. Inmiddels is de schorsing voor allebei voorbij en heeft Conor zijn spectaculaire rentree in de UFC gemaakt. Dit deed hij tegen Cowboy Donald Cerrone, die hij binnen 40 seconden van de vloer veegde.

Conor McGregor? Voor geen 100 miljoen

Meteen na het gevecht tegen Cowboy werd er volop gespeculeerd over de volgende tegenstander van McGregor. De eerste naam die viel: Khabib Nurmagomedov. Hij komt nu voor het eerst met een reactie. In een persconferentie zei hij:

Een rematch? hoe kunnen ze daar over praten? Ik heb totaal geen interesse.

Een journalist kwam met een tweede vraag: of hij het voor 100 miljoen dollar wel zou doen? Dit is een (gespeculeerd) bedrag dat men over zou hebben voor deze rematch. Maar zelfs voor zulke duizelingwekkende bedragen zou Khabib het niet nog eens opnemen tegen Conor McGregor.

Naar zijn zeggen zou een rematch enkel gaan om het geld en dat zou hij naar eigen zeggen niet nodig hebben.

Waarom zouden ze mij 100 miljoen geven om die idioot nog een keer een pak slaag te geven?

Khabib geeft aan zijn focus volledig te richten op het gevecht tegen Tony Ferguson, op 18 april. Een gevecht tegen Conor McGregor staat dus overduidelijk niet op zijn planning. Benieuwd hoe dat ‘pak slaag’ er precies uit zag? Check dan de beelden van het gevecht uit 2018: