We hebben weer heerlijk nieuws voor onze Game of Thrones liefhebbers. Voor dé echte diehards fans is het Game of Thrones ijshotel weer geopend. Je zal er wel eventjes voor moeten reizen, want het hotel is in Finland gevestigd.

Game of Thrones ijshotel

Het hotel is in samenwerking met HBO gerealiseerd, dus alles is tot in de puntjes geregeld om jou een zo optimaal mogelijke Game of Thrones experience te bezorgen. Het fascinerende van dit hotel is dat het hele hotel gemaakt is uit één blok ijs. De temperatuur is wel wat minder fascinerend, want het is daar namelijk 5 graden onder nul, nogmaals het hotel is dus echt weggelegd voor diehard fans.

Game of thrones ijshotel Gewoonvoorhem 4 Game of thrones ijshotel Gewoonvoorhem 3 Game of thrones ijshotel Gewoonvoorhem 2 Game of thrones ijshotel Gewoonvoorhem 1

Iron Throne

De makers van het hotel hebben daadwerkelijk aan alles gedacht, zo is er uiteraard een Iron Throne nagemaakt van ijs. Maar zo sta je voor je het weet ook oog in oog met een White Walker, nee niet de whiskey. Alhoewel het niet raar zou zijn als ze die ook in het hotel schenken. Het hotel is voorzien van alles om jouw een optimale GOT beleving te bezorgen. Zo zou je in de bioscoopkamer de hele serie kunnen bingewatchen of jezelf wanen in de hallen van Braavosi Hall of Faces. Voor 200 piek heb jij een kamertje, maar wees er snel bij want je kunt maar tot 30 april boeken.

Game of thrones ijshotel Gewoonvoorhem 9 Game of thrones ijshotel Gewoonvoorhem 9 Game of thrones ijshotel Gewoonvoorhem 9 Game of thrones ijshotel Gewoonvoorhem 9 Game of thrones ijshotel Gewoonvoorhem 9

Bron: FHM