Aangezien we toch nog tot 2019 moeten wachten op het laatste seizoen is dit een heerlijk warm initiatief in een ijskoude setting; Game of Thrones-fanaten kunnen tot 8 april een kamer boeken in een hotel waarin ijssculpturen van karakters uit de serie de sfeer bepalen – compleet met draken, direwolves en gevreesde White Walkers!

Game of Thrones

Ontworpen door professionele ijsbeeldhouwers van over de hele wereld, heeft elke kamer een ijsfiguur afkomstig uit de populaire tv-show gebaseerd op de boekenserie ‘A Song of Ice and Fire’ van George RR Martin – inclusief een replica van Braavos ‘Hall of Faces en een replica van de The Iron Throne, bewaakt door Gregor “The Mountain” Clegane.

Afbeeldingsresultaat voor lapland game of thrones hotel

Er ligt 20 miljoen kilo aan sneeuw en 350,000 kilo aan ijs. In totaal zijn er 30 kamers met een heerlijke temperatuur van -5 graden die je nu kunt boeken voor zo’n 218 eurootjes! Door de temperaturen wordt het om gezondheidsredenen aangeraden om er één nachtjes te overnachten, waarna je vervolgens een warmer oord ter beschikking krijgt.

Snow Village

Voor de onfortuinlijke niewsgierigaards is een bezoekje aan SnowVillage ook gewoon mogelijk, hier betaal je dan €15,- voor. Het dorp is dagelijks geopend voor bezoekers en heeft een bioscoop, een kapel, een ijsbar die drankjes serveert in glazen uit ijs gesneden, en een restaurant met een bevroren eethoek en een menu met rendiersteak. Ook kun je meedoen aan activiteiten zoals husky of rendier-sleeën.

Afbeeldingsresultaat voor lapland game of thrones hotel