Recht uit de sloppenwijken van Shaolin slaat Wu-Tang Clan opnieuw toe, dit keer is het geen klassieke LP, maar eerder een nieuwe wodka. De legendarische hiphopgroep van Staten Island viert hun 25-jarig jubileum door een nieuwe lijn van wodka’s aan te bieden, maar je kunt ze nog niet of misschien nooit krijgen.

Wu Tang Clan

Dat klopt, net zoals met alles waar een Wu Tang Logo op staat gaat het niet eenvoudig worden om een flesje op de kop te tikken. De alcoholische drank zal alleen verkrijgbaar zijn in Australiƫ. Hier lanceert de Wu-Tang Clan op 18 april hun nieuwe wodka met een evenement in Sydney op 18 april, met muziekuitvoeringen van Jay Sean en Timomatic. Wellicht dat je in de toekomst goud in handen zal hebben, mocht je er wel een in bezit kunnen krijgen, want we weten allemaal hoe het zit met dat ene laatste album!

Dit is niet de eerste keer dat de Wu hun eigen alcohol heeft verkocht. Vorig jaar startten ze Wu-Tang Clan Premium Liqueurs die een aardbei, butterscotch en C.R.E.A.M. gearomatiseerde likeuren.